Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

Първо оцветяване по-добре да се повери на бръснар, който знае каква боя за боядисване на косата в пепеляв цвят и как да се провежда процедура.

В последните години аш шевелюра е на върха на популярността. По цвета на природата, почти никой не се награждава, ето защо оцветяване именно в такъв нюанс избират толкова много момичета. Разбира се, срещат светловолосые красавици с лек намек на пепелта, обаче шевелюра при това не е толкова ярък като след боядисване.

Ако ви харесва този цвят, то със сигурност имате някакви въпроси — как да боядисате косата си в пепеляв цвят, на кого той ще пасне и какви са различните му нюанси. Отговорите ще намерите в тази статия.

Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

Пепеляв коса могат да преобразят външния си вид до неузнаваемост – както в положителна посока, така и в отрицателна

За кого е подходящ пепеляв цвят

За постигане на идеално равна и дълбока пепельной рошава коса не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. А и външния вид не винаги се трансформират след боядисване. Ако се решите на смяна на цвят направления в този тон, тогава трябва да се вземат предвид всички нюанси, за след процедурата не изглежда като нещо не така, както се очаква.

Външен вид и аш шевелюра

Трябва да отбележим веднага, че ако на цвят и вид във външния вид между тях се сприятеляват, това момиче веднага ще придобие аристократичный и благороден вид. Но, за съжаление, такава е пигмент е много внимателно да подбира приятелите си. Нюанс на много раздразнителен – някои той украсява, а другият придава на нездравословен вид под формата на земи на цвят на кожата.

Затова момичетата трябва внимателно да изберете тон, при това като се има предвид вашия вид във външния вид:

Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

Годишният tsvetotip външен вид е идеална основа за пепельных направления

 • Годишният tsvetotip е идеално за такава рошава коса . Студена външен вид – светла кожа и коса, сини или сиви очи, което е необходимо за приятелство с пепел.
 • Всички, които страдат най-малките дефекти на кожата – акне, леки бръчки, малки белези – петна в сянка е противопоказана . Такива пропуски ще бъдат незабавно видими, и вместо аристократичной млада дама, момиче има опасност да се превърне в зряла жена.
 • Много е трудно да се постигне равномерен и дълбок оттенък обладательницам естествени кестени, златни или червена направления – топло отлив може все още да проникне, в резултат на което може да се получи пепеляво кафяво пигмент, който също не е подходящ за всички.
 • Кукольную външен вид рискуват да се сдобият с ярки смуглянки.
Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

От пепелта с много нюанси

Се постигне равномерен и дълбок цвят

За много хора вече не е тайна, че е равен цвят можете да получите само след няколко процедури за оцветяване. Сложността е в това, че трябва да се премахнат желтизну и зеленикави нюанси – с това се сблъскват дори фризьори с опит.

Съвет! Тъй като многократно курс боядисване направления на отрицателно въздействие върху здравето на главата на косата, опитайте се поне един месец преди началото на процедурите какво да правите активен влага и хранителни направления, за да се сведе до минимум въздействието на бои. Натурални маски, направени със собствените си ръце – най-добре оздоровляют шевелюру.

Обладательницам светли кичура коса късмет с такава шевелюрой да постигнат желания нюанс е лесно. Друго нещо тъмно шевелюра. Тук е необходимо осветление, което, за съжаление, много разваля структурата на косъма .

Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

Снимка: без подходящи инструменти за оцветяване ще се проведе безуспешно

За да премахнете проявена желтизну от време на време трябва да го тонировать щадящими средства – тоник, балсам, оттеночный шампоан с виолетов, пепельным или сребрист тон. Купуват ги в всеки магазин за козметика, а цената е съвсем достъпна. Процедурата по ламиниране помогнат да поддържате наситен цвят по-дълго.

Първо оцветяване по-добре да се повери на бръснар, който знае каква боя за боядисване на косата в пепеляв цвят и как да се провежда процедура. Въпреки това, ако сте уверени в своите сили, тогава можете да опитате да експериментирате в домашни условия.

Както и да е всичко мина идеално необходимо за да получите следващата арсенал от инструменти:

 • изсветлител;
 • боя за коса пепельного цвят подходящ цвят;
 • ръкавици;
 • пискюл;
 • гребен;
 • шампоан и балсам.

Промяна в цвета на направления

Както бе споменато по-горе промяна на цвета трябва да поддавать тъмни кичури.

Инструкции е следната:

Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

Така изглеждат косата след обезцветяване

 1. Подготви 2/3 осветляющего средства.
 2. Нанесете препарат за мръсни къдрици, без да докосвате на корените.
 3. Оставете средство за 30 минути.
 4. Останалата една трета от средствата се разпределят по корените и гребен на гребен по цялата дължина на кичура коса.
 5. След 20 минути всички се измие обилно количество вода с шампоан. Задължително да питающую маска.

Ако в резултат на промяна в цвета положителен, тогава може да се пристъпи към боядисване в избрания цвят.

Оцветяване

Да му се шевелюре желания пигмент, е необходимо да изберете окрашивающее средство желания оттенък – това може да бъде устойчива боя или тоник. Средство трябва да изработи всички направления, за да е всичко добре прокрасилось, всички след това изплакнете под течаща вода.

Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

Оцветяване по-добре да се повери на опитни майстори

Важно! Тъй като повечето оцветители пепельного цветове имат лилав пигмент, при неграмотном боядисване той може да даде зелен цвят, затова повечето стилисти все пак препоръчват да се справят парикмахерам, които ще боядисване, според всички правила.

Разнообразие от цветове

Сред най-популярните нюанси са следните:

 • пепеляво кафяво;
 • тъмно-пепеляв;
 • лек пепеляв.

Пепеляво кафяво

Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

Невероятни пепеляво кафяво направления

Пепеляво-кестенява коса подчертават екстериора на светлоглазых красавици със светли локонами. Ако кожата има лек червен подтон, тогава от боя по-добре да се откаже. Чудесно крие седину на косата .

Полагане на вълните само да подчертае красотата и дълбочината на цветовете. Изглежда страхотно и елегантна опашка. Добави свежест начин на мелирование, тук е по-добре да използвате като тонове като кестен и черен блондин.

Тъмно-пепеляв

Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

По-тъмен цвят придава външен вид особен чар

Боя за коса тъмно пепельного цвят не е подходящ за всички момичета. Стилисти препоръчват преди пълноценен боядисване на провеждане на изпитването – да пробвам на себе си нещо сиво, така че можете да оцените, се трансформират ли външния си вид или пък са били стресирани си недостатъци.

Този пигмент е добър вариант за студен тип външен вид – момичета които светли очи и перфектно гладка кожа. Идеален също основа за боядисване – тъмно-кестенява направления – така че цветът отива наситен и елегантен.

Лек пепеляв

Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

За да получите светло пепеляв къдрици, трябва много да се работи

Лек пепеляв оттенък придава чар и мистерия светловолосым момичета със сини и сиви очи. Смуглокожим брюнеткам цвят не е подходящ. Най-добре е отговорност на естествени светли или бели коси на кичури.

Прераждане корените им месечно е необходимо боя се. Тъмни същите къдрици е необходимо предварително да се облекчи поне 2-3 тона.

Подбираме качествена боя

Днес почти всички популярни производители на бои за коса имат в своята палитра пепеляв нюанси. Въпреки това, не всяка марка може да се похвали с на 100% качествен резултат след провеждане на процедурата.

Като се има предвид интернет мненията, по-долу са описани имената на производители на бои, които дадоха най-добър резултат:

Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

Боя L ‘ Oreal са доказали себе си е най-добре

 • L ‘ Oreal Preference — светло светло кафяво пепеляв;
 • боя за коса пепеляв блондин от Revlon;
 • Casting Крем Гланц L ‘ Oreal — светло кафяво пепеляв;
 • L ‘ Oreal Exelltnce Crème — кафяво пепеляв.

Равносметка

Аш боя за коса – избор на нюанси под вид на външен вид

Този цвят ще ви помогне да се почувствате по-особен тайнствено и мистериозно

Въпреки факта, че пепеляв къдрици изискват много грижи и усилия, за постигане на перфектен равномерен цвят, оттенък все пак не губи своята популярност. И всичко това, защото придава на образа на някаква мистика, аристократичность и финес.

Много се надяваме, че тези съвети ще помогнат на всяко момиче да сладурите с чаровна пепельной шевелюрой. Ами и видео в тази статия очевиден начин за изящни изкус информация, описана по-горе.

Ако искате да благодаря, добави усъвършенстване или възражение, задайте въпрос от автора – добавете мнение!