Устни за боядисване на коса: преглед на най-добрите средства

За кого са подходящи устни? Струва си да се отбележи, че устни, за оцветяване, които не са предназначени за драстично промени цвета на косата си, като обикновени бои. Това лекарство ще освежаване на цвета след боядисване.

Устни за боядисване на коса: преглед на най-добрите средства

Устни за боядисване на коса

И ако наистина искате да промените цвета на косата, но при това се запази тяхното здраве, тогава може да не се използва устойчивите бои, балсами за оцветяване. Но за да се постигнат най-добри резултати, трябва да разберете някои правила за приложение и изберете най-доброто средство.

Какво е това средство?

Оттеночный балсам – това е козметично средство, предназначено за поддържане или промяна на цвета на косата. В състава му влизат само простите багрилни пигменти. Водороден прекис, амоняк и други агресивни компоненти тогава не съдържа, така че оцветяване ще бережным и почти безопасен.

За кого са подходящи устни?

Струва си да се отбележи, че устни, за оцветяване, които не са предназначени за драстично промени цвета на косата си, като обикновени бои. Това лекарство ще освежаване на цвета след боядисване, за да направи по-наситен естествен цвят или малко промени тона.

Ефект

Ефектът няма да бъде трайна. Това се дължи на факта, че багрилни вещества не проникват в структурата на косъма, а остават само на повърхността. И при всяко миене на пигменти постепенно ще смываться. Обикновено средство се отмива напълно след 5-10 процедури, измиване на главата с помощта на шампоан.

Устни за боядисване на коса: преглед на най-добрите средства

Опции средства

Предимства и недостатъци

За начало изброени предимства оттеночных устни:

 • С помощта на това средство може бързо и лесно да освежите цвета или малко промяна на съществуващ нюанс.
 • Използването на данни на средства не вреди на косата и се счита за безопасен и безвреден.
 • Можете да променят цвета си често, например на всеки два месеца.
 • На достъпна цена.
 • За Удобство на приложение. Съвместимост на средствата ви позволява бързо и лесно да се разпределят по цялата дължина на косата.

Сега недостатъци:

 • Нито един балсам не може да се нарече устойчив. Цвят така или иначе ще се разтопява при всяко миене на главата.
 • Тъй като багрилни пигменти остават на повърхността на косата, а след това те могат да се движат и на други предмети, соприкасающиеся с косата, например, на спално бельо, хавлиени кърпи, шапки и така нататък.
 • Има някои ограничения. Така, при посещение на бани, както и по време на къпане в басейн или в открити водоеми част от багрилни вещества, могат да се спускат по лицето и тялото и се зацапва кожата. Именно затова не се препоръчва да се потапят във вода с главата си и да намокрите косата. Освен това, може да се замърсяват и след дъжд.
Устни за боядисване на коса: преглед на най-добрите средства

Най-важното — устни да не вредят на косата

Как да използвате?

Всеки балсам има инструкции за употреба, в която точно се описват всички действия. Но има няколко основни точки:

 • Устни нанася върху измита и леко влажна коса. Така че първо трябва да се измие главата с помощта на шампоан, след това се намокри къдрици кърпа и леко ги подсушете. При нанасяне на мръсни кичури багрилни вещества просто не е в стаята забави на повърхността, и процедурата ще бъде безполезно. А нанасяне на сухи къдрици ще бъде изключително неприятно, ще се увеличи разход, а също и да причини вреда.
  Устни за боядисване на коса: преглед на най-добрите средства

  При прилагането следвайте инструкциите

 • Преди прилагането на състава не забравяйте да носите ръкавици, в противен случай ще испачкаете ръце.
 • Важно е равномерно и внимателно се разпределят балсам по цялата дължина на косата. При неравномерном се прилага резултатът ще бъде много по-различен от желания. Така, на локонах могат да останат не закрашенные парцели, което ще изглежда като небрежные петна.
 • За повишаване на ефективността на процедурата за оцветяване следва след разпределението на състава да се носят на главата си специална държавна или найлонова торбичка. Това ще се заключва пигменти са по повърхността на къдрици и да се направи цвета по-наситен.
 • Време на експозиция, посочени в инструкциите и зависи от желания цвят и цели. Обикновено то варира в рамките на 10 до 40 минути. Ако искате само да се реша нюанс, това време трябва да бъде минимално. Ако трябва да се получи плътен тон, а след това увеличете период. Но в никакъв случай да не се превишава максимално допустимото време!
 • След изтичане на определено време, трябва да измиване на главата под течаща вода. Да се измие средство е необходимо, докато водата стане прозрачна. За дългосрочна заличаване не трябва да се използва шампоан.

Препоръки

Няколко препоръки:

 1. Внимателно изберете нюанс. Ако се колебаете, спрете избор на естествен тон, близък до вашата натуральному.
 2. Не използвайте балсам за след процедури, означава химичното въздействие върху косата. В този случай крайният резултат може да бъде много по-различен от желания, защото компоненти средства могат да влязат в реакция с вещества, вече наличните на повърхността на къдрици.
 3. Не си струва да се смесват устни, това може да направи резултатите са непредвидими.
 4. Блондинки не се препоръчва да се избере по-тъмни нюанси, тъй като оцветяване може да бъде неравномерно, а цветът ще бъде различен от заявения от производителя.
 5. Ако искате леко промените сянка, преди да се разрежда оттеночный балсам обикновен балсам или климатик.
 6. Не си струва да използвате балсами твърде често. Спри една молба на всеки 3-4 седмици.

Преглед на средства

Най-популярните устни:

 • Балсам „Concept Fresh Up“ се използва за съживяване на цвета и неговото поддържане. В състава са включени ленено масло, глицерин, пчелен восък, лецитин и багрилни вещества. И благодарение на тези компоненти средство не само подобрява нюанс, но и подхранва и овлажнява къдрици, като ги прави блестящи и здрави. Цветовата гама е доста широка. Както показват коментарите, средства от тази марка наистина ни позволяват да промените цвета и поддържане на здравето на косата.
 • Балсам „Kapous Life Color“ се използва за придаване на блясък и освежаване на наличните цветове. Общо предложени 6 нюанса: мед, пясъчен, кафяв, лилав, нар, червено, както и тъмен патладжан. Мненията се срещат различни. Някои твърдят, че сенки са различни от обявените, а къдрици стават чупливи и сухи.
  Устни за боядисване на коса: преглед на най-добрите средства

  Балсам „Kapous Life Color“

 • Оттеночные средства „Фар“, представени в различни цветови варианти. Но, както показват коментарите, резултатите често се различават от обещаните от производителя.
 • Балсам „“Ирида “ Тон“ — оттеночное средство, което ще позволи да се реша на естествения си цвят, така и промените сянка. Палитра е широка, представя най-различни цветове: тъй като благородни натурални, така и по-ярки и необичайни. Се произвежда такъв балсам на дамски чанти, всяка от които съдържа 25 мл състав и са предназначени за еднократно прилагане. Мнозина казват удобство на използване, наситеност на крайния цвят и е на достъпна цена. Но някои успяват да забележат влошаване на състоянието на косата. Освен това, на цвят може да се различава от желания.
 • Балсам „Color Lux“ от „Bielita“, ако се вярва на коментарите, е един от най-добрите. Палитра е широка, а нюанси са наситени и ярки. Нанасяне удобно. Освен това, много хора са отбелязали значително подобрение на състоянието на косата. Те стават обемни, лъскави и привлекателни.
  Устни за боядисване на коса: преглед на най-добрите средства

  Балсам „Color Lux“

 • „L’ Oréal Professionnel Serie Expert“. Тези средства са представени в две серии: за блондинки и обладательниц тъмна коса. Мненията в по-голямата си част положителни. Много доволен не само от резултата, но и на състоянието на косата.
 • „Estel Solo Ton“ заслужава внимание. Предлага 18 нюанси, сред които са както естествени, така и необичайни. Както показват коментарите, цветове наситени и ярки. Но някои се различават от обявените. А състоянието на косата при честа употреба може да се влоши.

Използвайте балсами за оцветяване правилно, за да получите желаните резултати.