Красиви боядисване на коса за блондинки: снимката е в два цвята, платина нюанси

Фризьорите предлагат няколко варианта за боядисване на коса за блондинки. Модерни нюанси, за боядисване на коса блондинки. Мечтата на много момичета — имат обилна белокурую прическа.

Мечтата на много момичета — имат обилна белокурую прическа. Днес blond избират „звезди“: актриса, певица, модел. Например, известната водеща Ксения Бородин също се превърна в блондинка, а неговата групировка се втурнаха в магазини за боя, като се стреми да стане подобен на идол.

За да получите красив блондинистый цвят на косата, е необходимо да изберете правилната боя, а след това редовно тонировать косата. Има много нюанси на блонда:

 • platinum;
 • карамел;
 • кафяво и т.н.

При избора на цветове се препоръчва да се вземат предвид състоянието на направления и своя tsvetotip.

Ако правилно изберете боя и компетентно да се грижи за шевелюрой, това не трябва да се отразява по някакъв начин на блондинката бързо да расте родния си цвят. В противен случай, вместо блондинистых къдрици на главата просто ще пересушенная „слама“.

Често момичетата гледат снимки на звезди, да ги оценява цвят на косата, а след това перекрашиваются в платиновую блондинка — студен благороден цвят, почти бял. Той дава сиво и перлено-син тон.

Platinum blond изглежда страхотно, но излезе далеч не всяко момиче.

Красиви боядисване на коса за блондинки: снимката е в два цвята, платина нюанси

Преди да промените цвета рошава коса задайтесь въпрос — наистина ли искате да получите платина. В края на краищата да я доста трудно, а да се грижим още по-трудно.

Когато цвят на косата кафяво, а след това се превърне в платиновую блондинка по-лесно. Кафяво тон по-лесно потъмнява.

Брюнеткам или шатенкам стане светловолосой много по-трудно. Трябва да е силно потъмнява косата, може би не един път. След това редовно нюанс корените растат обратно и тонировать цялата дължина.

Съдейки по мнението на момичетата, шевелюра често силно се влошава, става чуплива, суха. Разглеждайки различни снимки и да мислят, в какъв цвят да боядисате косата си, след като вече приевшегося платинен оттенък блондинки, обърнете внимание на бежови тонове.

Те отново спечели популярност, тъй като в модата се връща естествеността. Но трябва да бъдат правилно подбрани цветове.

Например, бежово-златист оттенък ще изглежда добре на жени със студена цветотипом външен вид. Натурален беж, подобен на карамел или пшеничен цвят

Топло цветотипу се препоръчва да се избере светло кафяво беж. Той позволява да се създават ярък хармоничен начин.

Също така вижте подходящ ли ви за оцветяване на коса в ярък цвят и оцветяване на веждите с къна .

Днес можете да си купите бои подобни нюанси и да проведе процедура за дома. Но да се постигне наситен бежов цвят може само с помощта на професионалисти.

Блондинки особено важно е да се получи хомогенен нюанс, без пожълтяване. Клубна блондинка винаги привлича погледи.

Особено актуални модни розови нюанси, но не си струва да се обърне внимание на ярко-розов, по-добре в пастелни персиково-розово.

Апликации ягоди нюанси могат да бъдат или студени, или топли. Всичко зависи от количеството пигмент, добавят в състава на боята.

В магазините се продават готови бои за домашна употреба. Фризьорите обикновено пречат на боя и микстоны, се добавят към блонду лилаво, златисти, червени пигменти.

Розово отлив изглежда оригинално и необичайно, прави едно момиче още по-женствена. Но да не се бърка ягодово, с розов цвят. Той представлява нещо средно между златист и розов.

Има още и кафяво blond, който изглежда естествено. Той често се среща при момичета на славянската външен вид. Да го също е трудно.

Първо трябва да се облекчи шевелюру, след това затонировать русой боя, а след това остава само да се следват, за да не се появи страхливост.

Възможности за двойно нанасяне на

Красиви боядисване на коса за блондинки: снимката е в два цвята, платина нюанси

Красиви боядисване на коса за блондинки: снимката е в два цвята, платина нюанси

Красиви боядисване на коса за блондинки: снимката е в два цвята, платина нюанси

Красиви боядисване на коса за блондинки: снимката е в два цвята, платина нюанси

През 2017 г. телевизионна На Бородин промени цвета си и се превърна в блондинка. Много момичета последва примера, а някои решиха да отидат още по-далеч и да направя двойно оцветяване. Смята се, че този метод помага да скриете недостатъците на формата на лицето.

Има няколко основни възможности за боядисване на коса в два цвята. На снимката ние често срещаме момичета, оцветени следните техники:

 • мелирование;
 • колорирование;
 • омбре.

Днес фризьорите предлагат венецианское и калифорния мелирование. В първия случай на светли локонах правят тъмни отблясъци, а във втория, боя хаотично се нанася върху шевелюру. След което оттенък опъната от тъмните корени на бял кончикам.

Ако първоначално са си цвят кафяво и вие ще се върнете към него от блондинки си струва да омбре. Техника предполага закрашивание корени в по-тъмния нюанс, а на върховете в светъл цвят.

Граница нюанси растушевывается. Може да се направи корени русыми, и постепенно да расте native цвят.

Колорирование предполага боядисване на сгради на хотел кичура коса в ярък цвят. Много оригинално изглеждат блондинки, които върховете на бретон или боядисани в кафяво, пепеляв оттенък на карамел.

Стане светловолосой за 10 минути

Голдън, пепеляв, platinum – изключително красиви цветове. Но за да стане такъв блондинка е възможно само при силен обесцвечивании къдрици. Друг път няма.

При наличието на тъмна рошава коса се използва много силен окислител – 9-12%. Само след предварителното осветление трябва да се извършва тонировку желания от вас оттенък.

Ще трябва:

 • оцветител;
 • изсветлител;
 • безаммиачная боя за тонизиране;
 • стъклена купа, четка, ръкавици, наметало на раменете.

Смесват състав в метална купа, не може да бъде. Той може да окислиться и сериозно да навреди на вашата шевелюре.

 1. Смесете осветляющую боя с окислител.
 2. Нанесете грим в корените, след това разпределете по цялата дължина, срешете.
 3. Накиснете от време, определен в инструкции, изплакнете състав с шампоан и нанесете безаммиачную боя за тонизиране.
 4. Выждите определено време, изплакнете с шампоан, нанесете хранителна маска.

Красиви боядисване на коса за блондинки: снимката е в два цвята, платина нюанси

Красиви боядисване на коса за блондинки: снимката е в два цвята, платина нюанси

Много е важно да купуват качествена професионална боя. Евтини средства, макар и да осветлят цвят на косата, но силно иссушат им.

Може би ще се насладите на един от топлите нюанси на косата .
Красиви боядисване на коса за блондинки: снимката е в два цвята, платина нюанси

Правила за грижа

Всяка една блондинка е важно да се запази цвета на косата. Ако не да се грижи за шевелюрой, тя ще стане чуплива и ще даде жълт оттенък. При желание да смае околните луксозни локонами, следвайте няколко правила.

Преди всичко, в светъл нюанс задължително трябва да се поддържа с помощта на специални балсами и шампоани. В тях се съдържат багрилни пигменти, които не позволяват появата на страхливост. Използването им изисква редовно, а не от време на време.

Дори и при наличието на малко по-тъмен колора, отколкото при блондинка си струва да се аккуратней със средства, създадени на основата на билки. Особено, когато в комплекс от билки присъства глухарче или лайка.

Качествено възстановяване на косата след боядисване помогне професионални маски. Да изключат от грижи рициново и репейное масло. Те могат да променят цвета на направления, което им жълтеникав или зеленикав оттенък.

Също така вижте в красиви нюанси на цветовете на косата за всеки вкус.