За разлика мелирование: начини за резултатно оцветяване.

В процеса на оцветяване е най-добре вземете един иди два светли нюанси, както и необходимостта те да не се различались по цвят. За разлика от този вид от класическия се състои в това, което се случва мелирование само най-горния слой на косъма, в резултат на.

За разлика мелирование е интересен метод на боядисване на косата, позволяващ на прическа е да е светъл и чист изглед благодарение на контраст на цветове и набор от цветни кичура коса, които са с различна ширина. Що се отнася до приятел „раиран“ мелирования, то не кануло в Забвение, а отново е намерил популярността и продължава да се радват на стабилен успех amatures, да експериментирате със свой собствен начин и непрекъснато се правят в своя външен вид нова свежа струя.

Остава модерен и контрастиращи – извършва се с помощта на широки направления на по-светли тонове. Той придава особен аромат и изгодно изглежда на локонах тъмен и тъмно-кафяв на цветя, независимо от тяхната дължина.

За разлика мелирование: начини за резултатно оцветяване.

Що се отнася до ширината на направления, а след това тя може да варира. Това се отнася особено за светли кичура коса: широки и тесни, те изглеждат еднакво добре.

Видове мелирования:

  1. класическо;
  2. частично;
  3. зональное;
  4. асиметрично.

В процеса на оцветяване е най-добре вземете един иди два светли нюанси, както и необходимостта те да не се различались по цвят. Тониране обикновено не се използва в процеса на контрастен мелирования, а ако все пак са решили да го държат, а след това го направи чист – така, за да не се наруши съществуващия контраст, който е необходим за изразителност и други желаните ефекти.

Традиционен вариант

Този вид предполага равномерно изпълнение на процедури по цялата дължина на косата, но се допускат различни по ширина направления. Например, може да изпълнява по-широки в горната част и на двете страни. Днес се наброяват стотици варианти на съвременни модни варианти с контрастни мелированием. Например, проверени опит и все още продължава да бъде популярен мелирование с помощта на тънки светли кичура коса, причинени на тъмен фон. В този вид за разлика от допускат някои „свръзки“, които изтичат специална ширина, асимметричностью или диагонал локация.

За разлика мелирование: начини за резултатно оцветяване.

Зонален подход

За разлика от този вид от класическия се състои в това, което се случва мелирование само най-горния слой на косъма, в резултат на което се създава ефект на контраста горната част на косата си и долната, която е по-тъмна. Ако е налице седина, а след това я тонируют или обагрени с помощта на деликатната коса до получаване на естествени цветове (обикновено предлага по-тъмната или русая палитра от цветове).

При зональном мелировании значително намалява вредното въздействие върху косата, тъй като боядисани само част, а не цялата сума. Ето защо този вид даване на косата имиджа на справедливо се смята за лек и най-опасно за фина рошава коса.

За разлика мелирование: начини за резултатно оцветяване.

Екстравагантни видове боядисване

Този сезон бие рекордите по популярност частично контрастен мелирования. Обагрени в отделни направления, хаотично или асимметрично разположени. Стильность прически, които съдържат ударения дълъг бретон, подчертава частичен контрастни мелированием, и в модата екстравагантен и едновременно елегантни форми, когато става боядисването на долните слоеве на косата, в областта на бретон, или от самите върха на косата.

Как най-изгодно да се съчетаят цветовете? Обикновено комбинируют светли кичури с нюанси на кафяво на цвят: тъмно-кафява, кестенява или тъмно русыми. За съживяване на прически се препоръчва да се прилагат светли акценти. Цвят на косата в този случай остава същата, са ограничени до частичен контрастни мелированием кичура коса около лицето или бретон. Що се отнася до светли кичура коса, те могат да работят като ясна линия или размазани светли „свръзки“.

За разлика мелирование: начини за резултатно оцветяване.

Характеристики монохромни начин

Този вид фризьорски услуги бие рекорди по стильности и оригиналност. В техниката си могат да се използват не само традиционни, но и нови техники. Най-често срещаният вариант е използването на бели кичура коса на черен фон.

По-рядко се среща, още по-екстравагантни и контрастен вариант, когато на бял фон са боядисани черни кичури, въпреки това, тази опция може да изпълни само скъп мастерпарикмахерского изкуство, защото от него се изисква безупречно точно изпълнение. При най-малката неаккуратности в извършената работа през целия резултатът може да бъде сведен до нула, тъй като вида в мелирования ще бъде груб, а като цяло боядисване ще изглежда непрофесионално.

Творческа вариация на този вид мелирования е опция, наречена „Сол-Пипер“, в който на тъмен фон чести ивици са тънки кичура бяла на цвят. Това изглежда изключително творчески и впечатляващо, носи аромат на външен вид и разнообразяват начин.

Въпреки това, ако не сте сигурни, че сте в състояние да поддържат редовно създаденият прическа, най-добре и не се отдадете на експеримент с този вид мелирования. За жени на възраст несвоевременный грижи за такава коса може да се превърне в прост ефект седины, че визуално винаги „взрослит“.