Сложно оцветяване на коса за брюнетки на средно дълга коса: снимки преди и след

За брюнетки може да се направи оцветяване на косата техниката омбре. На снимката се вижда, че тя изглежда перфектно за средни или дълги косите си. На темноволосых момичета, това оцветяване изглежда особено красиво.

Нормално однотонное оцветяване на косата вече не е отдавна модно. През 2016 г. стилисти използват тенденция новости боядисване на къси, средни или дълги коса за брюнетки. Така че модата може да вземете по-интересни възможности на снимката или да се вслушат в съветите на своя майстор. Днес има много идеи сложно оцветяване на коса, подходящ за брюнетки.

Новите технологии позволяват подправка цвят рошава коса, му придават страхотен обем. Освен това, не е нужно постоянно да посети фризьор, защото дългата коса или къса шевелюре корените растат обратно, няма да се вижда.

Оцветяване на косата на нови технологии за брюнетки доста сложно, така че ако искате, за целия 2016 година си шевелюра е толкова луксозна, като на снимката, трябва да изберете подходящия майстор. Ако рискнете да проведе процедура за себе си, резултатът може да бъде абсолютно непредвидим.
Сложно оцветяване на коса за брюнетки на средно дълга коса: снимки преди и след

Тънкостите на боядисване на косата в червен цвят с къна .

Има много техники за красивото оцветяване на коса, подходящ за луксозни брюнетки. Те позволяват да се направи за имиджа на стилен и изключително привлекателна. Вече няколко години, една от най-търсените процедури е мелирование няколко вида:

 • американското;
 • творческа.

Първият вариант е подходящ за темноволосых дама, при това за провеждане на процедурата, трябва да използвате фолио. На шевелюру нанася няколко нюанса боя. Можете да изберете или контрастни цветове, или спокоен тон. Всичко зависи от начина на живот на момичета, а също и от неговите лични желания. Много ефектно изглежда „червено“ мелирование. Особено, ако я закрие шевелюру с помощта на плойки или маши за коса.

За брюнетки подходяща творческа мелирование. Този вид боядисване на коса често е наричан „сол-пипер“. На тъмна шевелюре са разположени фини бели кичура. Прическа изглежда доста екстравагантно, но се нуждае от редовно да бъдат коригирани. Мелирование с отросшими корени изглежда много спретнато.

За брюнетки може да се направи оцветяване на косата техниката омбре. На снимката се вижда, че тя изглежда перфектно за средни или дълги косите си. Омбре дава много красив ефект – тъмни корени постепенно и плавно преминават в светли върховете. На темноволосых момичета, това оцветяване изглежда особено красиво. Подобна техника може да се прилага след блондирования, когато иска да расте с естествени коси, но при това да запази атрактивен начин.

Оцветяване на косата омбре позволява много да експериментират. За брюнетки има няколко опции, които можете да вземете по снимка. На дългата коса изглежда страхотно рязък преход на цветовете. За къса или средно рошава коса са подходящи по-плавни преходи с помощта на стрии цвят.

Шатуш ви позволява да прядям выгоревший ефект. Капитанът на изсветлява тънки кичура, прави плавен преход на цветовете чрез внимателно перо за коса. За тази техника и няма нужда от шапка или фолио, плюс това, не се засягат корените. Така че шатуш подходящ за чувствителна кожа на главата. Освен това, не трябва да ежемесечно посещавате стилист, за да се направи корекция. Актуализиране на цвят може да бъде на всеки 3-4 месеца. Шатуш много изгодно се диплят на дълга шевелюре.
Сложно оцветяване на коса за брюнетки на средно дълга коса: снимки преди и след

Сложно оцветяване на коса за брюнетки на средно дълга коса: снимки преди и след

Сложно оцветяване на коса за брюнетки на средно дълга коса: снимки преди и след

Сложно оцветяване на коса за брюнетки на средно дълга коса: снимки преди и след

Сложно оцветяване на коса за брюнетки на средно дълга коса: снимки преди и след

Много сложно оцветяване на косата, за да красавици-брюнетки е 3D оцветяване. Снимката не винаги се предава цялата красота на тази техника. Обикновено капитанът взема три нюанса, близки един до друг: неутрален, студено, топло. Цялата шевелюра е разделен на три части с помощта на хоризонтални проборов, след това на всяка зона се прилага един от тонове. Можете да добавите няколко светли кичура коса, за да се постигне ефекта на отблясъци. 3-D боядисване се препоръчва да се направи в този случай, ако шевелюра много тънка. Тя дава визуален обем.Ако правилно изберете нюанси, тогава не трябва месечно да ходи за стилист, за да подкрасить корени.

Има още една креативна техника на боядисване – брондирование. Се използват коричные цветове и различни нюанси на блонда, което дава възможност за създаване на много естествено, но в същото време ярък образ. Отделни направления осветляются на множество тонове, след това шевелюра тонизирана тъмен оттенък, в основата на който лежи кафяв цвят. Ако се вземе безаммиачные боя, тогава те леко приглушат blond, ще изтрие нюанси между натурални и осветленными кичури. Брондирование особено впечатляващо изглежда по-дълги косите си, завитых в големи къдрици.

Цвят по цвят на очите

Като разбрахме за брюнетки има няколко интересни варианти на боядисване на косата. Важно е да се вземат предвид не само собствените си предпочитания, но цвета на очите. Например, зеленоглазым дама е препоръчително да се използват топли нюанси боя: мед, шоколадово-кафяви, червени, кестенява. За брюнетки със сини очи през 2016 г. ще отговарят модерни оцветяване нюанс на тъмен карамел или светъл кестен.

Момичетата с кафяви очи трябва да се вземат предвид още и цвят на кожата. Ако тя смуглая е желателно да се използват по-тъмни нюанси: черно лале, кестеняв, шоколад. Красавицам със светла кожа трябва да се прилага светло шоколадови, червени, карамел нюанси. Те отлично са подходящи за външния си вид, защото за брюнетки-важното е да вземете най-подходящия тон, за да е изгодно оттенить кожата.

Ако очите му са светло кафяви, спрете се на златния, карамельном, светло янтарном нюанси. Най-много късмет обладательницам сиви очи. Те са универсални, тъй като отлично се съчетават с всякакъв цвят направления. Ето само ако искате да изглеждате по-млади, не си струва да използвате черен цвят. Може да се направи боядисване на косата в два-три цвята, като моделите на снимките.

За брюнетки не отличен принципен технология за оцветяване на къси, средни или дълги косите си. На снимката можете да изберете някоя опция: омбре, шатуш, нормално мелирование. Но мургав дамата не си струва драстично осветлять шевелюру.
Сложно оцветяване на коса за брюнетки на средно дълга коса: снимки преди и след

Сложно оцветяване на коса за брюнетки на средно дълга коса: снимки преди и след

Не по-малко популярни сега тъмно кафяво и светло кестен цвят на косата .

Изпълнението на задачата

Ако искате да се съобразят с модните тенденции сложно за боядисване на коса за жгучих брюнетки, а през 2016 г. може да изберете брондирование, което е невероятно изглежда на снимка и в живота. При желание да проведе процедура могат да бъдат себе си, но трябва добре да владее техниката, за да се получи наистина красива творческа оцветяване на косата, за да красавици, брюнетки, като на снимката. Ще трябва:

 • боя „златен blond“, „bright blond“;
 • боя „тъмен кестен“;
 • две стъклени чаши;
 • гребен, четка, козметични ръкавици.

Процедурата отнема около час и половина.

 1. Направете на главата bouffant от корените до средата на кичура коса. Завършва оставете прави.
 2. Разтварят се боя „светъл blond“, покрасьте им връхчетата и ги измийте на течаща вода, след 50 минути. Подсушете шевелюру сешоар, внимателно срешете ги.
 3. В една чаша се разтваря боя „тъмен кестен“, а другата – с „златен blond“. Прокрасьте корени „тъмен каштаном“, а осветленные направления — „златен блондом“.
 4. По-късно 30 минути четка започнете „бълха“ коса от корените до края на кичура коса. Важно е да се преход от тъмно на цвят до по-светло е максимално гладък.
 5. След 30 минути измийте главата си, нанесете на 10 минути хранителна маска, изплакнете.

Вижте, можете ли да пепеляв цвят на косата .