Оттеночная пенка за коса на Dave, Igora и Шварцкопф: преглед и препоръки

В края на краищата, всяка оттеночная пенка в различни типове коса има различен ефект. Към днешна дата на пазара за професионални продукти за грижа за косата има два лидер по производство на пенок за оцветяване: Dave, Igora.

Оттеночная пенка за коса на Dave, Igora и Шварцкопф: преглед и препоръки

Оттеночная пенка като алтернатива на боята за коса

Не всяко момиче, една жена е готова коренно да смени имиджа си, така че да използвате боя за коса, много побаиваются. В този случай ще се превърне в алтернатива на оттеночная пенка. На съвременния пазар в продажбите на професионална козметика има огромно разнообразие на пенок и фирми-производители. Като цяло, всяка от тях има своите предимства и недостатъци.

За да вземете най-доброто средство, трябва, като минимум, се основава на коментарите. Препоръчително е да опитате всяко средство за себе си. В края на краищата, всяка оттеночная пенка в различни типове коса има различен ефект.

Към днешна дата на пазара за професионални продукти за грижа за косата има два лидер по производство на пенок за оцветяване: Dave, Igora. Можете да ги купите в магазина за професионална козметика.

Игора от Шварцкопф

Този професионален продукт е достатъчно широко разпространен, както в професионален, така и в домашната употреба. Иновация от Шварцкопф, оттеночная пенка Igora има огромно количество групировки по целия свят. Това е свързано с безопасността на продукта, както и с неговата гъвкавост.

Пенка не е красящим средство, а по-скоро, оттеняющим. Тоест, трябва да се използват по-често, отколкото боя. Като цяло, придобива оттенък на косата, сочен, до около осем смываний.

Предимства

 1. Дълго запазване на цветовете;
 2. Активно закрашивание седины.
 3. Лечебно въздействие върху косата (Игора пенка придава мекота и шелковистость);
 4. Косата става послушнее и придобиват блясък;
 5. Съдържанието на флакона е достатъчно за няколко приложения (това зависи от дължината);
 6. Пенка не вредят на косата, а напротив, укрепва;
 7. Възможност за смесване на различни нюанси за да се получи по-експресивно тон;
 8. Прилагат удобно, без расчесок и четки;
 9. Удобно дозиране на продукта;
 10. Равномерно смывание с косата, а именно, липсата на ефект отросших корени;
 11. Трае до осми шампоана, след което се отмива постепенно равномерно;
  Оттеночная пенка за коса на Dave, Igora и Шварцкопф: преглед и препоръки

  Оттеночная пенка Игора от Шварцкопф

Палитра

Средство съдържа 13 нюанса естествен пигмент, които са подходящи, за да обнови натурален цвят, добавете в него яркостта и наситеността. Нюанси могат да се смесват помежду си, както и да се комбинират в различни пропорции. Така може да получите съвсем нов тон.

Прилагането на средства

 1. Бутилката преди употреба трябва да се разклаща няколко пъти;
 2. Обърнете бутилка, така че той се оказа на дъното;
 3. Облича ръкавици за защита на ръцете (въпреки, че пенка лесно се измива ръцете по-добра защита на ръкавици);
 4. Кликнете върху апликатор и изваждането на пяната в дланта;
 5. Разпредели Равномерно пяната за почистване, неизмита коса;
 6. Ако имате нужда от освежаване на цвета, пенка на косата трябва да бъде не повече от пет минути. Ако искате по-дълбоко прокрасить тон, а след това пяната трябва да се държат до двадесет минути;
 7. Изплакнете средство под течаща вода;
 8. Направи полагане.

Средство за тонизиране на Dave

Тонирующее средство Dave е в състояние да се симулира си оттенък на косата. Препарат под формата на пяна достатъчно бързо да се активира на косата.

Оттеночная пенка за коса на Dave, Igora и Шварцкопф: преглед и препоръки

Оттеночная пенка Dave Color

Пенка Webstar. Този инструмент е идеален за тези, които често петна на косата си. Първо, тонирующая пенка достатъчно дълго се задържа на косата, а също така извършва и лечебна функция. Тя представлява боя временни действия с лек ефект. Тя не само ще запази ефект на боята, но и придава на косата жизненост и сила. Пази това лекарство повече от месец.

Продуктът на фирма Webstar може да се използва редовно. При това състояние си рошава коса, само ще се подобряват.

Състав на Dave е веднага два средства под формата на оттеночных пенок:

 1. Dave Viva;
 2. Dave Color.

Предимства На Webstar

 • Отстрани лесно се нанася на косата;
 • Не се разваля структурата на косъма.
 • За кратък период от време прокрашивает всички направления и корени;
 • Можете да закупите във всеки магазин за козметика;
 • Цената му е умерена (около 7 USD за бутилка);
 • Удобство за нанасяне;
 • Може да се използва в домашни условия;
 • Придава на косата блясък и натуральность цвят.

Недостатъци На Dave

 • На косата пази дълго;
 • С кожата се отмиват лесно, но петна акрил, затова мивката и ваната, след като дългосрочна заличаване трябва да се измие с почистващи препарати едновременно;
 • Флакона е достатъчно за един път;
 • Изплакват не е равномерно и не оставя петна по косата.

Начин на приложение

Оттеночная пенка за коса на Dave, Igora и Шварцкопф: преглед и препоръки

Оттеночная пенка Dave Viva

 1. Задължително на раменете, сложите кърпа, тъй като пенка лошо отмывается с дрехи и може да боли, а кърпата действа като защитен своята практика;
 2. Обличане на предпазни ръкавици;
 3. Да се разклати флакона и изцедете малко средства;
 4. Нанесете средство на предварително измити и изсушени коси;
 5. Изчакайте 30 минути, при това на главата си нищо не слагам;
 6. Промиване на течаща вода;
 7. Сложете на косата.

Както виждаме, почти всички оттеночные средства се използват по същия начин. След всеки процес тонизиране е желателно да се насладите на специални бальзамами за коса.

Коментари

Карина, Москва

Използвам тонирующими средства много отдавна и много често. Просто не обичам цвета на косата, както и да се използват бои на мен страшно. Перепробовала абсолютно всички съществуващи досега средства, и стигна до заключението, че е по-добре на продукти на Шварцкопф нищо не е и няма да бъде в близко бъдеще. Ще обясня защо. Първо тонирующие пяната са много удобни за използване. На второ място, средство за наистина дълго време в сравнение с Вела се държи върху косата. Няма проблем с отлагането и смыванием. Важното е, че не остава следи върху челото и в ушите (след употреба на Вела всичко това е много дълго отмывается).И тоници активно се борят с сединой. Тествал лично на своята баба. На седине цвят трае не толкова дълго, но до пет смываний е достатъчно. Най-важното е, цветът се отмива равномерно. Тоест, може да се краситься веднъж на два месеца, а след това изчакайте, докато да се измие напълно.

Катрин, Санкт-Петербург

Опитах и двата средства. За съжаление, дълго време съм красилась професионални бои в салона, така ефекти не ме стресна. Вела ми хареса повече, тъй като палитра от тонове значително по-широк, отколкото в Шварцкопф. Що се отнася до продължителността на цвят на косата, а след това да се каже нищо не мога да направя. Имам и професионална боя се държат малко. Единственият недостатък на Вела – това е нещо, което са оставили следи в банята, които много трудно се махне. По-точно, изобщо не е реалистично. Промиване на косата аз банята веднага, не е измил, а след това съжалих. Останаха кестенява развод, почти в тон на косата ми.С косата средство се отмива бързо, не е много равномерно, но ако често тонироваться, че е практически неусетно. Цената на средства доволен.