Оцветяване на коса в ярки цветове

Консервативното общество са свикнали да разделят жените на блондинки и брюнетки. Къде се нареждат на жените, с розов, тюркоаз, смарагд, ярко синьо, меден цвят на косата? До екстравагантни, смели, стилни!

Оцветяване на коса в ярки цветове

Консервативното общество са свикнали да разделят жените на блондинки и брюнетки. Къде се нареждат на жените, с розов, тюркоаз, смарагд, ярко синьо, меден цвят на косата? До екстравагантни, смели, стилни! Ярки цветове – това е нова призма на възприятие на себе си, търсене на хармония в сиво-рутинном света. Много жени (а това се случва, и мъже!) искали да промените цвета на косата си на изключителен. Какво може да спре?

 • Нееднозначно възприемане на околните
 • Загриженост за здравето на косата, защото те трябва да се излага на безброй химически процедури
 • Страхът да видите на своята шевелюре чудовищна гама вместо очакваното красивото оттенък.

Така че първото нещо, за което трябва да помислим: готова ли съм драстично да промени имиджа на „обикновените“ момичета на светло и провоцирующий начин на законодательницы министерството на отбраната?

Червено, жълто, зелено, ирис… в главата ми

Преминаване през техните страхове и борейки се с мнението на другите, си струва ясно да си представим, че очаква след смяна на цветовата гама. Оцветяване на косата в „неонови“ нюанси – тенденцията от последните сезони. Но има няколко фактора, с които трябва да се съобразяваме:

 1. ярки нюанси изглеждат чудесно на светли косата си (светло кафяво, blond); за тъмна коса гама от боядисване на таван
 2. закачливите цвят доста бързо се отмива, те трябва редовно да се актуализира
 3. множество процедури за промяна на външния вид изисква безпрецедентни мерки за грижа за косата. Вярно:
 • прилагането на ухаживающих балсами, кремове, маски живительных
 • навременно да отидете на фризьор, редовно миене
 • дълъг процес на възстановяване след неуспешни процедури, избелване или боядисване.

Трябва да се отбележи и това, което е синя, червена или зелена прическа диктува стил на обличане и поведение: не се окаже да има такива косата и да бъде в сянка. Освен всичко друго, ярка боя е в състояние да оставят следи по дрехите, кърпи, възглавници. В горещо време или след спорт цветни нишки ще излязат за яката. Опасно е също така на разходка без чадър под дъжда.

Какъв цвят искам? Кратка характеристика на основните цветове

Розово, червено – ефектно изглежда, помага за създаване на изтънчен, романтичен образ. Идеално ще подхождат на жените със светла кожа. Този цвят е доста ексцентричен, бързо се отмиват, като често се нуждае от актуализация.

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оранжево – интересен е факта, че можете да го получите с помощта на натурални оцветители (охра и къна). Се счита за модерен през този сезон, подходящ жизнерадостным, енергични натурам, а най-важното е, лесно пада върху косата и петна дори и на тъмни кичура, че така е вярно и за брюнетки.

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Син (циан) – сложен за изпълнение, в известен смисъл дори агресивен, изисква перфектно избелване и много високо качество на прокрашивания. Все още цвят продължава да бъде популярен, търсен и, със сигурност, видни.

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Лилаво – от всички цветове, е може би най-лоялен. Отлично отговорност на косата, по-рядко изисква обновяване, „прощава“ малки дефекти, добре закрашивает други цветове. Да, и изглежда интересно. Освен това, лавандула цвят (хибрид фиолета и рози), сега е в тренд.

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Оцветяване на коса в ярки цветове

Белите започват и печелят

При създаването на скица на един художник или дизайнер предпочита да работи върху чисто бял лист. В края на краищата само бял цвят на основите гарантира необходимата сянка на хартия. Искате да ярката боя, образувана добре, равномерно в желаната оттенке – косата трябва да бъдат съвсем бели. Следователно правило: те трябва да се качествено осветлять, докато не се получи ефект на платинена блондинка – без пожълтяване . Ако поне капка жълта на цвят и ще остане в косата си, тя ще влезе в реакция с боя, и сянка ще се промени.

Припомняме основните принципи на колористики:

 • Жълт + червен = оранжево
 • Жълто + синьо = зелен
 • Червен + син = лилаво
 • Жълто + синьо + червено=кафяв.

Брюнеткам да получите на косата си ярки „неонови“ цвят ще бъде по-трудно; блондинки и дама с бледо русыми локонами – значително по-лесно. В никакъв случай качествено оцветяване „от нулата“ — не става за един ден.

Как да направим ярко оцветяване на косата: основни етапи на

В теория за трансформацията на косата изглежда просто:

 1. Смывка.
 2. Промяна на цвета.
 3. Оцветяване.

Но на всеки от тези етапи могат да наблюдаваш своите трудности.

Смывку трябва да се направи, за неутрализиране на стария цвят на косата. Въпреки боя с течение на времето сама се измива, това не е достатъчно. Обикновено смывку прекарват в кабината с помощта на химични реактиви, убирающих оцветяване пигмент. По същия начин може да приготвите смывку дома .

На следващия етап – промяна на цвета . Пропуснете го е невъзможно. При това, като правило, една процедура е достатъчно. Осветлението също предполага химично въздействие, много за коса неприятно. Така го прекарват в няколко сесии.

Оцветяване на фона на другите две процедури изглежда лесно, но и тук си нюанси. Ярко син, розов или оранжев цвят боя не само на косата, но и на всички наоколо. Затова трябва да бъдем внимателни, да се грижи за мерките за защита. Ръце, за да държите с ръкавици, лични вещи махне далеч, намажете кожата около косата с удебелен крем, кърпи използват тези, които не съжалявам.

Пиксели, шатуш, омбре? Избираме техника на оцветяване

Ярък цвят сам по себе си украса и стил. Омбре , колорирование и трафаретное оцветяване – най-популярните техники с използване на ярки цветове. Освен, че те ефектно изглеждат, те имат и още един плюс — възможност да тествате поведението на избрания цвят на косата. Не се радвате, не ще, не ще падне красиво – от връхчетата може да се отреже, неуспешен направление – да ям или да пребоядиса.

За тези, които искат само да погледнем към един нов начин, подходящ за боядисване на оттеночным балсам или тониране мелками .

Топ 3 на бои за създаване на изображение

Изключителен цвят на косата включва прилагането на необичайни инструменти. Експерименти с различни марки бои позволи да подчертае своеобразен ТОП 3 на средства, който ще направи мечтата реалност.

 • La Riche Directions . Тази желеобразная боя на английската марка е спечелила признание за отличната непрозрачността на лента. Тя се нанася върху чиста коса, след което главата zamotuyut фолио и се загрява: в хола — специална лампа, сешоар — в домашни условия. По единодушно мнението, тя се задържа по-дълго от други видове, внимателно отговорност на косата, не съдържа амоняк.
 • Anthocyanin корея боя с ефекта на ламиниране. Тя се нанася върху чиста коса (измити, без шампоан и балсам), се нагрява и след това се охлажда. Престои определено време. Тази боя без амоняк не вреди на косата, достойно се държи, угодно на яркостта на цветовете.
 • Оттеночный балсам Тоник. Се ползва от руски красавици на такава популярност, което си струва да се каже за него няколко думи. Препоръча Тонику като постоянна боя за многократна прилагането трудно. По-добре е да използвате балсам по предназначението му – той добре се справя с приданием на правилния цвят, цвят подпомагане на вече боядисана коса. С негова помощ достатъчно бързо (и евтино) да се боядисват косата в желаната цвят, но чакам дълготраен ефект, не е необходимо. Толкова е добър този балсам: 1-2 седмица той ще се измие.

В къщи или в салон?

Оцветяване на коса в ярък цвят — сложна процедура с непредвидим изход. Голямо изкушение, за да премине всички трудни моменти на раменете на професионалисти. Обаче гарантира 100% резултати не могат и в салона. Твърде капризна неонови нюанси на конкретни живи косата. За да се постигне желания резултат, е разумно в началото, както в лабораторни, какво да правите експерименти: боя направление или краищата на косата, засичане на времето, което отне за постигане на желания цвят, се проведе тест за алергия, да наблюдава, колко дълго ще продължи цвят, какви са промените с него ще се случи с течение на времето.

Оцветяване на коса в ярки цветове

Науката все по-дълбоко се въвежда в структурата на косъма, специалисти по нанотехнологията обещават, че в близко бъдеще цвят на косата може да бъде програмиран да промените, без никакви бои. Докато това не се случи, в очакване приятен бъдещето, да прекарват време с предимство, експериментирайки с това, което има.

Видео

Малък трехминутный валяк, ясно за това, как да боядиса косата си в лилаво. Изключително процеса на оцветяване с кратки коментари.