Нюанси на коса за брюнетки: нови тенденции оцветяване

Американско – това е красиво оцветяване на коса за брюнетки, най-добрият вариант за темноволосых момичета е мелирование на "червените" цветове. Творческа мелирование, или "сол и пипер", както го наричат.

В живота на всяко момиче идва време, когато си иска промяна в гардероба и в прическа. Това е съвсем логично: на всеки представител на нежния пол рано или късно искам да реша начин и да стане привлекательней. Днес ще разгледаме как можете да боядисате косата брюнетке.

Нюанси на коса за брюнетки: нови тенденции оцветяване

Брюнетка, със сигурност ще привличат погледи на околните, но всяка от тях често се мисли, като първоначално се трансформира прическа.

Мелирование

Нюанси на коса за брюнетки: нови тенденции оцветяване

Мелирование — класически вариант за брюнетка с къси коси.

Искате да направите външния си вид по-привлекателна и по-благородна? За постигане на желания ефект ще мелирование на косата. Към днешна дата, тази процедура е една от най-популярните.

Видове мелирования и техните характеристики

 • Венецианское — преобразява и освежава външния вид. Фризьор взима светли нюанси, като броят им може да достигне до четири. Каква боя за коса да изберете брюнетке за този вид оцветяване? Това може да има такива нюанси, като бренди, златист и цвят шампанско.
 • Американско – това е красиво оцветяване на коса за брюнетки, най-добрият вариант за темноволосых момичета е мелирование на „червените“ цветове.
 • Творческа мелирование , или „сол и пипер“, както го наричат. Характерната му особеност: на фона на тъмна рошава коса е тънка и често бели кичура.
Нюанси на коса за брюнетки: нови тенденции оцветяване

Мелирование – чудесен начин да промените и обновите вашия ежедневен имидж.

Обърнете внимание! Много момичета, сигурно не знаят, какви косата брюнетки, този вид външния вид може да има синкаво-черни, черни, много тъмно кестенява коса .

Брондирование

Нюанси на коса за брюнетки: нови тенденции оцветяване

Снимка: брондирование коса се появява сравнително наскоро, но се радва на голямо търсене.

Толкова сложно оцветяване на коса за брюнетки става все по-популярен сред темноволосых красавици. Този метод включва мек преход от тъмен тон до по-светло. Брондирование е подходяща за средни и дълги кичура коса.

Цената на процедурата брондирования в салони доста висока. Но спазвайки лесно инструкциите си е напълно възможно да се изпълни със собствените си ръце. За това не се изисква да притежават специални способности и знания, но помощник трябва.

Списък средства и инструменти:

 • боя „светъл blond“;
 • подхранваща маска;
 • боя „златен blond“;
 • козметични ръкавици;
 • боя за коса за брюнетки „тъмен кестен“;
 • две капацитет за смесване на средства;
 • гребен за начеса;
 • пискюл.
Нюанси на коса за брюнетки: нови тенденции оцветяване

По време на оцветяване не се препоръчва използването на метални предмети.

ЕтапИнструкция за изпълнение
Етап 1Извършваме bouffant от корените до средата на косата. Краищата трябва да остане права.
Етап 2Разредете в купа боя „светъл blond“. С помощта на четката парцел средство на краищата. Държим 50 минути. След време смываем боя течаща вода.

Подсушиваем шевелюру, най — естествен начин. След това расчесываем направления-големият раковина.

Етап 3В керамични капацитет, разрежда боите „златен blond“ и избутва си, докато в страната.
Етап 4В друга мисочке разредете боята „тъмен кестен“ и пристъпваме към процедура брондирования.
Етап 5„Тъмен кестен“ парцел в зоната на корените, както и на „златен блондом“ за боядисване на осветленную част рошава коса. Задръжте за около половин час.

След това малко „растягиваем“ боя в посока от корените към краищата. Нашата задача е да се получи плавен преход от тъмен тон до по-светло.

Етап 6След 30 минути смываем боя, с помощта на шампоан.
Етап 7На мокри кичури парцел хранителна маска, равномерно распределяем нея в цялата си дължина. Издържа на главата не повече от 15 минути. След смываем течаща вода.

Процесът на брондирования завършен изсъхне шевелюру по естествен път. В крайна сметка се оказва притегателен и елегантен начин.

Техника "Шатуш"

Нюанси на коса за брюнетки: нови тенденции оцветяване

Наистина красива прическа с помощта на техника шатуш ще може да изпълнява само капитанът.

Много момичета за първи път чуват това име. Техника „шатуш“ — един от видовете мелирования. Цел на процедурата – формирането на ефекта выгоревших под слънцето направления.

Плюсове техника „Шатуш“:

 • Изглежда стилна прическа и естествено.
 • Ефектът продължава няколко месеца.
 • Крие седину на косата .
 • Плевене растеж на корените на общия фон малозаметны. А това означава, че няма нужда от постоянно повторение на процедурата.

Важно! Основният недостатък на тази техника е неговата сложност. Без определени познания и умения за изпълнение е невъзможно. В противен случай, вместо красива прическа може да се получи точно обратния резултат.

Инструкции за изпълнение:

 1. Капитанът разделя шевелюру клиент на направления, широчината, която не трябва да надвишава 2 виж
 2. Всяка част от внимателно начесывает, а след това се нанася осветляющее средство.
 3. След петнадесет — двадесет минути разтвор се изплакват. След това master притежава тонизиращ рошава коса определен оттенък, който избра клиентка.

За по-наситен цвят на прикорневую част се нанася боя върху един — два тона по-тъмен естествен цвят на косата. В резултат на процедурата къдрици осветляются неравномерно, без резки граници между цветове. Благодарение на тази прическа изглежда свежо, естествено и оригинално. Можете да се разхождате с косата прави косата, така и накручивать ги плойку.

Заключение

Когато имате желание да промените своя образ, съвсем не е задължително да се прибягва до коренно процедури. Милиони жени, за да станат индивидуални, ярки и неповторими използват за оцветяване. Представените варианти на боядисване на коса за брюнетки ще ви помогнат да изберете подходяща прическа.

Приложена видео в тази статия ще ви запознае с тънкостите на процеса на оцветяване.

Ако искате да благодаря, добави усъвършенстване или възражение, задайте въпрос от автора – добавете мнение!