Скрито оцветяване на долните косата: какво е скритото оцветяване на долния слой на косата, на кого е подходящ дъга под косата, уреди вътрешно боядисване, снимка

Оцветени няколко малки кичура коса всякакви цветове. Отгоре изработени парцел прикрывается коса, като общият тон. Внимание! Името дъга оцветяване условно.

Дръзки и смели момичета са получили допълнителна възможност да изразиш себе си с помощта на скрита боядисване на коса. Ярката външност се превръща в предизвикателство сивотата на ежедневието и механично еднообразие. Нова техника за скрито или рейнбоу оцветяване, които идват от Англия, дава възможност за провеждане на експерименти с външния си вид, показва желание за промяна, решителност, отношението към мнението на околните.

Какво представлява

В долната затылочную част от скалпа се нанася няколко цвята боя. Тон се нанася на по-долните къдрици или на средната редица. Оцветени няколко малки кичура коса всякакви цветове.

Отгоре изработени парцел прикрывается коса, като общият тон. При необходимост къдрици се издигне, и оцветената част на кичура коса става видима.

Красиво изглежда такава техника с косата си на вятъра, когато хвърча цветни къдрици, последователно с цветни кичури. Може да се боя къдрици в цветовете на дъгата, при желание, може да се ограничи до 3-4 тонове.

За кого е подходящ

Дъга оцветяване е подходящ по-скоро психологически, отколкото технически. Не всички могат да се реши на такава цвят на къдрици. Прическа с множество цветни кичури привлича вниманието на околните. Трябва да бъдете готова към това, което с такава жар, момиче, ще засенчи останалите.

Внимание! Името дъга оцветяване условно. Цветовете са по желание и могат да се боя долните кичури в 1, но контрастен цвят.

Ако има решителност да прекарате петна, а след това трябва да знаете своите положителни и отрицателни страни.

Плюсове и минуси

Към положителните качества на скритото боядисване включват:

 • възможност да експериментират с прическата;
 • промяна на имиджа в зависимост от дрехите;
 • може да се загасят всички грим;
 • при необходимост цвят на косата, които се крият под едноцветните локонами;
 • изглежда красиво на вятъра.

Към недостатъците на причисляват:

 • сложността на процедурата;
 • цвят измива с течение на времето;
 • след прераждане, трябва да направим корекция на тон, за поддържане на хомогенен цвят оцветени кичура коса;
 • процедурата е продължителна, отнема няколко часа;
 • необходимо е да изберете еднакви по яркост цветове, за един цвят, не е засенчена от останалите;
 • след промиване на яркостта на някои направления може да се различават.

Процедурата е нова и е трудно да се намери добър майстор за провеждане на оцветяване. Въпреки факта, че оцветяване стои в салона скъпо, не си струва да експериментирате с прическа и по-добре да се доверите на капитана. Освен това спецификата на техниката се състои в това, че се променя цвета на направления, намиращи се на задната страна.

Е трудно да се извърши качествена процедура, но от друга страна, домашно оцветяване по-евтино салонного.

Скрито оцветяване на долните косата: какво е скритото оцветяване на долния слой на косата, на кого е подходящ дъга под косата, уреди вътрешно боядисване, снимка

Цена в салона и у дома

Разходите за работа в салон зависи от няколко фактора — на нивото на институцията, дължината на косата, размера на задължението, в които трябва да се боя направления. Ценови Диапазон — 1-4 рубли.

Ако процедурата се извършва в домашни условия, то ще трябва да плати за боя. Стойността на боя зависи и от марка на марка. Не винаги скъпото означава боя е най-добрата. Местни оцветители отстъпва на чуждестранните валути са само в цената. Освен за боядисване на коса, трябва да се закупят материали за работа, ако такива няма.

Какви материали трябва

Ако имате желание сами да направите стилна прическа, трябва да опитаме. Като всеки оцветяване в този случай действа правилото — никакви метални предмети. За работата, трябва:

 • капацитет за бои;
 • щипки за коса;
 • четка с тънък край или неметаллические гребени с тънка дръжка;
 • непромокаемая наметало на раменете;
 • предпазни ръкавици;
 • 2 огледала — едно голямо, второ по-малко.

Моля, обърнете внимание, процесът е доста бавен, но, ако опиташ, тогава всичко ще стане. Можете да оставите горната част на косата е девствена, може да се нанесете по-светъл тон, за да се създаде контраст.

Техника на скритото оцветяване

Преди началото на процеса трябва да помислите, какъв цвят ще е косата.

 1. Подготвяме оцветители в отделни контейнери.
 2. Внимателно отделяме долната част на косата в тилната част на главата. Раздел трябва да бъде на ниво!
 3. Ако е необходимо се облекчи основната част, парцел с боя. Ако тези планове не е имало, то в по-нататъшната работа на тези направления не са полезни. Горната част на къдрици определя скоби така, че те да не пада на дъното, не докосвайте с нея.
 4. Покрийте раменете си нос.
 5. Скрито оцветяване на долните косата: какво е скритото оцветяване на долния слой на косата, на кого е подходящ дъга под косата, уреди вътрешно боядисване, снимкаОсветляем направления, които планираме боя в различни цветове (ако не го направите, след това нови нюанси не са получени в желания вид).
 6. Може да се потърси помощта на приятелки — те ще ви помогнат да направите домашен оцветяване, без по-големи проблеми. Ако ги няма, тогава прекарваме оцветяване на себе си. Располагаемся с лице към голямо огледало. Вземаме по-малко огледало, поставяме го към задната част на главата и движение на ръцете избираме такава гледна точка в голямо огледало, в което се вижда направен отзад раздяла. Това е най-труден момент. От това, както се вижда в огледалото работа зависи крайният резултат. Без умение да изберете правилната позиция на малките огледала трудно.
 7. Отделяне на равни кичура по броя на необходимите нюанси.
 8. На всеки парцел с тон, в зависимост от необходимата последователност.
 9. Оставете боята върху локонах, по време на въздействието на боята.
 10. Смываем разтвор от топла вода и шампоан. След това ми главата. Парцел с балсам. Държим на косата 5-10 минути, смываем.

Характеристики на грижи за косата

Дъга оцветяване, като всяко друго, изисква специфична грижа за локонами. Като след всяко боядисване, кичури се нуждаят от подхранване, омекотяване, влага. Устни, ухаживающие маска подкрепа на къдрици в добро състояние, ще помогне да се предотврати загуба, крехкост.

Съвет. За да колкото се може по-дълго запазили първоначалния си цвят, трябва да се ползват меки шампоани.

Скрито оцветяване на долните косата: какво е скритото оцветяване на долния слой на косата, на кого е подходящ дъга под косата, уреди вътрешно боядисване, снимка Не трябва да се излагайте косата отворен слънчевите лъчи, за да се избегне изсъхване на косата и прегаряне на цвят. След 3-4 седмици трябва да се направи корекция на цветовете. За това подкрашивают плевене растеж парцели направления в съответния цвят.

Нова и ярка външност отново е на мода и на смелите момичета могат да използват тази възможност за изява. Ако желаете, можете да направите дъга оцветяване в домашни условия.

Въпреки че за това ще трябва доста да се работи, но, какво да не правиш, за да стане светло и по-стилен!

Новата техника дава възможност да експериментирате с външния си вид, трябва да изберете прическа към облеклото, макияжу. Вдигане на къдрици, момичето открива невероятна палитра от цветове. Различни видове плетене ще направят прическа неповторима. След като видя такава техника веднъж, всеки ще запомни го от дълго време.

Полезни видео

Дъга за оцветяване.

Скрито за оцветяване.