Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

За русых на косата може да се избере вариант на тънък светло пепельного мелирования. Мнения за боядисване на русых на косата. Татяна, на 33 години. За да скрие останките на бившия мелирования, аз реших да се оцвети косата в техниката омбре.

Рейтинг: Няма рейтинг

Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Кестенява коса, обикновено са лишени от красивите и сочни нюанси, превръщайки своите обладательниц в „сиви мишки“. Благодарение на новите тенденции в боядисване на коса и възможността да се представи кестенява коса в най-добрия и най-изискан вид . Нека разгледаме, кои техники на боядисване преобразят вашата блеклую шевелюру до неузнаваемост.

Спецификата на оцветяване русых на косата

  • На русых косата много ефектно изглеждат такива видове оцветяване: шатуш , балаяж , калифорния мелирование и омбре.
  • Тези устройства най-ефектно изглеждат по-дълги и средни косата.
  • За боядисване в един от техник направления нужда от предварително обезцветяване.
  • Може да се оцвети като химически составами, така и естествени.
  • За оцветяване трябва да се избират такива нюанси: студени цветове блонда, злато, пшеница, бежово, карамел, ядки и пепеляв .
  • Тези техники са подходящи за оцветяване на всякакъв вид външен вид и във всяка възраст.
  • Акцентное осветление русых направления помага да променяте формата на лицето и да подчертае оттенък на кожата.

Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Най-популярните подходящи техники за такова оцветяване

Предлагаме ви компилация от снимки, която ви показва най-красивите и ефектни техники за оцветяване русых на косата.

Снимка оцветяване балаяж на кестенява коса

Тази техника е една от разновидностите на омбре оцветяване с частично протяжкой светли кичура коса в корените.

Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Снимка оцветяване балаяж на кестенява коса със средна дължина

Балаяж за разлика от другите техники на лакиране много ефектно изглежда страхотно на косата със средна дължина, особено в прическа каре.

Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Снимка омбре оцветяване на кестенява дълга коса

Плавен и размытый преход от студени светли нюанси на наситено-русому създава ефект е много силно выгоревших на слънце коса. По-дълги косите си, той умира изглежда изключително изискан, но това е естествено.

Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Снимка оцветяване шатуш на кестенява коса

Оцветяване шатуш създава ефект на „слънчеви лъчи“ в косите си. Леки светли отблясъци, в хаотичен ред разположени на шевелюре, придават допълнителен обем и много красиво изглеждат полагане на големи къдрици.

Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Снимка на калифорнийския мелирования на кестенява коса

Калифорния мелирование представлява оцветяване на отделните направления с ефект омбре и лека протяжкой. Изглежда много естествено и ви позволява да направите красиви акценти в косата.

Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Снимка на светло пепельного мелирования на кестенява коса

Една от най-актуалните тенденции през последните години се превърна в пепельное за оцветяване. За русых на косата може да се избере вариант на тънък светло пепельного мелирования.

Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Мнения за боядисване на русых на косата

За да ви покажа възможностите за оцветяване на русых коса с радост се съгласиха три очарователни момичета. Като експеримент, те са окрасили косата си в една от техники и ни предоставиха своите снимки в стил „преди“ и „след“. Коментари наш експерт ще ви помогнат да избегнете често срещаните грешки при боядисване на русых на косата .

Татяна, 33 г.

За да скрие останките на бившия мелирования, аз реших да се оцвети косата в техниката омбре. За моите тъмно русых на косата на капитана избра златисто-пшеничен цвят блонда. За сметка на стария мелирования преминаване от светло на цвят на тъмен оказа особено плавно и естествено. А най-приятно е, че корекция ми да отида след три месеца. С такова оцветяване моя начин стана по-ярък и стилен.
Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Коментар на специалиста: За вашия цвят на косата ви препоръчваме да изберете студени платина нюанси. Такъв избор на цвят ще осигури не по-малък ефект, но ще изглежда по-естествено.

Вероника, на 27 години

Имам тъмно кестенява коса с выгоревшими върховете. Цвят откъслечни, сантиментален и доста грозна. От всички техник капитанът избра за мен техника балаяж в бежово и студени тонове платина. Това оцветяване не просто трансформира мен, а създава ефект на общото изсветляване на косата в няколко нюанса. Плавни цветови преходи и протяжка цветове към корените изглежда много красиво и естествено.
Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Коментар на специалиста: Добра работа на учителя драматично да промени начина си. Тъй като кичури коса са подложени на частично обезцветяване, тогава и без това посеченные на краищата може да стане по-суха и чуплива. Препоръчваме редовно импрегнира в краищата на косата специални масла и направи натурални маски за укрепване и възстановяване на косата, например Кефирные маски за коса .
Катрин, 24 г.

Аз много се радвам за този експеримент, защото оцветяване шатуш изглежда в моите светло русых на дългата коса е изключително красива. Студени и светли, кремави акценти създават особен шик на големи вертикални локонах. Създава се впечатление, че на слънцето постоянно свири в косите ми. Много ме радва фактът, че трябваше да оцвети само отделни прядки на косата, а не всички косми напълно. Това оцветяване за мен все още е много практично, защото косата расте бавно, а това означава, че реша оцветяване ми трябва да е доста скоро.
Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Коментар на специалиста: Не забравяйте, че вашата коса са били подложени на частично обезцветяване, така че те се нуждаят от специални грижи и храни. Намерете за себе си рецепта природна маска за коса за линка Маски за коса на базата на зехтин .
Анастасия, 25 години

Имам много тънка и гладка коса. Аз дълго време се смяташе, като придават на косата вид на жар, и да се консултира с учителя, е решила да боядисате косата си в техниката балаяж. В крайна сметка се получават красиви переливы златните нюанси. Мисля, че при полагане в големи или малки къдрици такова оцветяване ще изглежда много интересно.
Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Коментар на специалиста: следващия път, можете да приложите по-ярки и контрастиращи цветове за оцветяване на кичура коса – придава на косата допълнителен обем.

Ирина, 27 години

Исках малко да разнообразят лоша однотонность на косата си, и направих дребни пепельное мелирование. Моите права коса придобили някаква фактурность и заиграли с леки блестящи. Това е напълно естествен и натурален ефект. Косата ми след такова оцветяване почти не са засегнати и остават същите красиви и блестящи.
Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Коментар на специалиста: някои Прости домашни маски за хидратация и хранене на косата след боядисване ще намерите в линка Маска за коса от какао .
Марина, 33 г.

След неуспешен боядисване на косата ми много се увеличили, но на тях все още са останали жълти грозно направления. Коригиране на ситуацията помогна оцветяване балаяж големи кичури карамельных нюанси. Тази техника на боядисване е избрал някои направления и направил моите дълга коса по-фактурными и обемни.
Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Людмила, на 21 години

Писна ми да носят оцветяване омбре , и да се измъкне от него, майстор предложи да се направи класическо мелирование тънки кичури. Такава проста техника напълно укрил преход от тъмно на цвят до по-светло и изравни общия тонус на косата. За сметка на това косата ми визуално са станали много по-леки. Нова оцветяване ми харесва много и съм доволен си подмладена начин.
Как да се направи оцветяване русых коса (видео и снимки)

Коментар от специалист: След изсветляване на косата си много често стават сухи и обезвоженными. Ние ви препоръчваме да се изключи използването на средствата за термоукладки и преведете сешоар в студен режим.

Видео за това как красиво боядисване на кестенява коса

Някои професионални тайни и тънкости оцветяване русых на косата в техниката шатуш ще разкрие нашето малък клипове. Може би този вид оцветяване ще бъде вашият любим и ще акцентират най-добрите страни на вашия външен вид.

Сега вие знаете най-модерните тенденции за оцветяване русых коса и бъдете в състояние да прилага тези знания, за усъвършенстване на тяхното изображение. Всички тези уреди са доста сложни и изискват специални умения и знания, така че ви препоръчваме да търсят само висококвалифицирани майстори. Бъдете красиви и не се страхувайте от промените! Споделяте мнения и коментари.

Оценете статията