Как да направим ефект выгоревших коса на народни средства за защита и химия (видео)

Ефект выгоревших коса, популярен сред жените във всички страни, също така се използва в мъжки продълговат прическите. Шатуш-техника на боядисване максимално запазва естествения цвят, като придава лек ефект выгоревших на слънце коса.

Ефект выгоревших коса, популярен сред жените във всички страни, също така се използва в мъжки продълговат прическите. Можете, разбира се, цяло лято да прекарате под слънцето, и си направления выгорят, но е по-лесно да мелирование . Това ще даде прическа допълнителен обем и ще освежи цвета на направления. Най-добре да отидете в салон на стилист, който отдавна се занимава с мелированием. Той ще направи това с най-вредом, и переливы нюанси ще изглежда напълно естествено. Цветовете са подбрани, така че да не е имало между тях на силен контраст и да са максимално близо до натуральному оттенку косата. Тогава по-рядко ще трябва да посетите салон. Сега са на мода, спокойни и пастелни нюанси.

Как да направим ефект выгоревших коса на народни средства за защита и химия (видео)

Шатуш-техника на боядисване максимално запазва естествения цвят, като придава лек ефект выгоревших на слънце коса. Оцветяване правят в произволен ред. Най-важното, няма да се спазва симетрията. Разлика на тази техника е, че корените се правят тъмен цвят, а до върховете на цвят прелива в светлината, което изглежда съвсем естествено. По-ефектно такъв вид мелирования погледна в тъмните косата. На кратко не го правят, защото по-малката дължина не може да се постигне плавен преход нюанси.

Как да направим ефект выгоревших коса на народни средства за защита и химия (видео) Калифорния мелирование по-подходящо за русых на косата. В тази техника се използват за оцветяване на по-ярки цветове и съчетават в една прическа няколко нюанса: колкото повече, толкова по-силен ще се окаже ефект выгоревших направления. Този начин е най-лесен, до него се губи по-малко време, наистина го направи самостоятелно. Трябва само да не се пренасят и не накрасить твърде много направления. Този вид е най-нежния, защото в процеса не се използва фолио, реакцията идва не толкова силна. В състава на осветлителя прилага и натурален восък.За темноволосых жени тази процедура е по-малко скучно, защото косата трябва да окаже по-голямо въздействие, но когато растат корени, тази разлика ще е по-малко забележим. Особено красива изглежда такъв ефект за дълги косите си.

Достойнство мелирования:

  • плевене растеж на корените при този метод се почти незабележимо, така че прическата ще изглежда по-забележително дълго време;
  • косата прокрашиваются не всички и не силно, че почти не носи вреда;
  • Плавен преход нюанси от тъмно към светло придава допълнителен обем и освежава лицето;
  • ще помогне да се справи с първата сединой, когато все още не се нуждаят от пълно оцветяване на косата;
  • химичен състав не попадне върху кожата на главата и корените, което не води до раздразнение.

Как да направим ефект выгоревших на косата у дома

Как да направим ефект выгоревших коса на народни средства за защита и химия (видео) Ако нямате възможност да посетите фризьорски салон, напълно е възможно да се постигне ефект выгоревших на слънце коса в домашни условия. За начало трябва да изберете една добра боя, за предпочитане е професионално, струва по-скъпо, но резултатът ще бъде по-добре. За тези, които не искат докато променят своята прическа дълго време, освобождаване на специални спрейове.

Необходимо осветляющая боя и пискюл. Трябва да се разделят на направление, гребен, след това силно начесать, за сметка на начеса се окаже неравномерно нанасяне на боя, което ни трябва. Начесав всички косми, парцел отгоре боя, не приключи и не е тайна. Поддържаме от 20 до 40 минути, в зависимост от това колко силно трябва да высветлить. Също така може да се вземат малки кичури или плитка нетугие опашка.

За косата бъдат избелели, може да се използва народни рецепти

Канела и мед. Да ги вземат по 1 супена лъжица, внимателно се смесва, може да се добави 1 чаена лъжичка зехтин, нанесете на отделните кичури, да се измие. Тази процедура высветлит косата на 2 тона.

Лайка и глицерин. Вземат се 50 грама цветове от лайка, залейте с чаша вряща вода, изчакайте, докато добре се конфигурират, внимателно се излива. В инфузия, добавете 50 грама глицерин. Да се прилага на 1 час измийте главата с шампоан.

Кефирная маска. Вземете 0,5 чаши кисело мляко, добавете 1 супена лъжица сок от лимон, 1 супена лъжица шампоан, 1 супена лъжица ракия или водка, 1 яйце. Внимателно разбъркайте, нанесете на отделни къдрици, фолио, издържат 2-3 часа. Измийте главата си с шампоан.

Не забравяйте, че оцвети трябва само здрава коса.

Ако те са слаби, обеднен, преди оцветяването те трябва да подлечить.