Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Се грижим за себе си. Грижа за лицето. Маски за лице в домашни условия. По кола маска работят майстор в своята мрежа, и той се прилага за отстраняване на твърдия косъм на чувствителни зони (подмишници, например).

Рейтинг: Няма рейтинг

Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Много години въпроси, епилация развълнуван от жените само преди идването на лятото. Но модерни настройки за красота се постигат не само в спортните зали, но и в магазините и да изискват целогодишно съвпадение на идеала . И все пак, въпреки изобилието от нови методи, повечето жени предпочитат години доказани класики и практикуват отстраняване на нежелани косми на кола маска.

Какво е восък за епилация

Восък за епилация – това е общо наименование на продуктите, които се прилагат за отстраняване на косми по тялото. Преди прилагането изискват известно затопляне и се нанася специален шпатула или валяк.

Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Пластификатори – важни компоненти на восък, които позволяват максимално плътно обкръжават и улавяне на всеки косъм . Още в състава, като цяло, има парафин, colophony, микрокристаллический парафин, парфюми, стабилизатори и консерванти.

Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Някои от тези храни са абсолютно безобидни, но се срещат и доста неприятни съставки . Така че трябва внимателно да проучи опаковки и инструкциите за употреба, особено ако имате намерение да правите депиляцию интимните зони .

Какви са видове

Студен восък за епилация

Продава се под формата на готови ленти за депилация . Загрейте може да ги малко провеждане на дланите. Между две козметични кърпички, разположен на малък слой восък, който ви позволява да изтриете само тънки vellus косми или дръжка на малки парцели (излишни косъмчета около веждите, например).

Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Топъл восък за епилация

Изисква малък загряване, като правило, в плавильных машини. Продава се в специални касети с ролки за удобство на приложение. Восък разпределя равномерно по повърхността, в него веднага се наслагва козметична салфетка, която се отстранява един идиот, заедно с кола маска и косми .

Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Често се прилага за депилация в домашни условия се на голяма площ от тялото (крака и ръце).

Горещ восък за епилация

Восък се разтопи в плавителе и се нанася върху кожата на специална шпатула. По кола маска работят майстор в своята мрежа, и той се прилага за отстраняване на твърдия косъм на чувствителни зони (подмишници, например). По силата на своята плътност този восък се отстраняват с едно парче фолио.

Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Филмът восък за епилация

Иновативен продукт, който е събрал в себе си най-добрите качества от предишните восъци. Разтопи с малка температура, която не позволява възможност изгаряния по тялото. Много пластмаса, добре покрива дори най-тънките косми . Се отстранява само с едно движение, не е препълнен и не деформират, така че не се нуждае от повторно нанасяне.

Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Бразилски восък за епилация

Това не е отделен вид, просто той е предназначен за дълбоко депилация бикини и съдържа в състава на минимално количество ароматизатори, консерванти и други вредни компоненти.

Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Указания за употреба

Общи правила за всякакъв вид восък

Правилата за нанасяне и премахване на восък

 • Плоча на студен восък се загрява леко между дланите си и се разделят . Приложете кола маска върху желаната повърхност и няколко пъти пригладить за по-добро сцепление. Сдернуть ивица.
 • Топъл восък нанесете на малък участък срещу растежа на косми в няколко слоя, за образование плътно покритие. Веднага залепва салфетка, натиснете по цялата повърхност и изчакайте няколко секунди, докато восък схватится. Преди сдергиванием вземете някаква гъбична ивица на пръстите си и издърпайте кожата. Болката ще е по-малко, а ефекта е по-добре.
  Указания за употреба на восък за епилация с коментари
 • Горещ и филмов восък се нанася с помощта на шпатула в малки порции . При нанасяне на слой трябва да бъде нито много дебел, но и не е коварен. В края на създаване на леко сгъстяване, че за него е било възможно да вземете върху пръстите на краката. Сдернуть след втвърдяване.
  Указания за употреба на восък за епилация с коментари
 • Много момичета се интересуват от може да се изчисти восък за епилация с повърхността на кожата. Така че тук, на восък, махайки с вода е невъзможно , можете да го изтриете спрей на маслена основа.
  Указания за употреба на восък за епилация с коментари
 • Почистване на кожата трябва да се дезинфекцират и намазани с мехлем с Пантенолом. Обработеното място, по-добре да не се докосват в продължение на няколко часа и да не се справят с никакви козметични средства.
  Указания за употреба на восък за епилация с коментари
 • Във всеки случай, преди закупуването на восъци и шпатули, завърши процедурата за восъчни епилация в салон. Така вие ще разберете, подхожда ли ви е толкова ефективен , но болезнен начин за премахване.

Рецепта на восък за епилация в домашни условия

Разбира се, за да получите на восък, не е достатъчно, за да се стопи восковую свещ. В състава на готовия продукт има и други компоненти, без които тя просто не се получи . Но ако все пак решително настроени, опитайте се да пресъздаде себе си.

Ще ви е необходимо:

 • пчелен восък – 100 гр;
 • парафин – 50 грама;
 • colophony – 200 гр.

Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Всички съставки се смесват в тиган и бавно се стопи на водна баня до еднородна консистенция. За подобряване на консистенция може да се добави глицерин и етерични масла.

Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Коментари

Жените, които практикуват премахване на косми с помощта на восък, разказват за резултатите и за желания за тяхното подобряване. Опитен майстор депилация показва възможните грешки и дава професионални съвети по отношение на сигурността процедура.

Оксана, 33 г.

Винаги се използва восък за епилация Вит (Veet). В комплект за епилация, кола маска освен най-капацитет влиза още и пръчка-индикатор. Буркан е много удобно да се затопли в микровълнова фурна, а индикаторът показва, не е надхвърлен ли е оптималната температура. И тази година прикупила восък с етерични масла. Той не само е хубаво мирише, но и омекотява кожата. Е, а със своите преки задължения – премахването на косми винаги успява да се справи отлично.
Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Коментар на специалиста: добре Известни търговски марки, които са специализирани в освобождаването на средства за епилация, са изгодни, че купувачът е гарантирано получава отличен резултат. Крем за депилация Veet добре се справя с отросшими косми, дължината на които е достатъчен за восъчни процедури. Му е удобно да се взема в пътя и да се използват в „полеви“ условия. Но преди да се насладите на крем, непременно трябва да направите тест за чувствителност към компонентите.
Ирина, 44 г.

В продължение На няколко години ползват готови ленти за епилация косъмчета над горната устна. Наскоро реших да отидете на професионален восък, тъй като проблемът ми с течение на годините само усложнява. Четох добри отзиви за филмови воске за депилация, е установено, тъй като те се ползват, и стартира директно на процедурата. Восък се топи при по-ниска температура, което е много важно за чувствителна кожа на лицето, той е много пластмаса и здраво. Тънък и дори да не са прекалено дълги косми выдернулись от първия път, следи по кожата, не е останало много.Аз се радвам, че успя да намери добър заместител обичайно полоскам.
Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Коментар на специалиста: Депилация на чувствителни зони изисква прецизно подход и специални восъци. Полимерна восък за епилация – прекрасен вариант за почистване на деликатни зони от нежелана растителност. Висока пластичност полимер ви позволява да улови и плътно се обгърне дори и най-незабележими косъмчета и ги извадя без повторно нанасяне на восък.

Тихичка, 25 години

Депиляцию винаги правя в домашни условия, така че за новости гледам постоянно. Наскоро тествани восък за епилация в гранулите и ще говоря сега, като им се насладите. На първо място, той е удобството, че може да отсыпать точното количество на парчета, които, между другото, много бързо топятся в микровълнова фурна. На второ място, гранули съдържат допълнителни пластификатори и осигуряват улавяне и премахване на дори и най-малките косъмчета. На големи повърхности, без завои (краката ми) такова а depilator се справи прекрасно, а тук, в зоната на подмишниците подкачал. Космите са се отклонили не всички, а ето кожа знатно да боли.
Указания за употреба на восък за епилация с коментари

Коментар на специалиста: Восъци гранули, като правило, се отнасят към категорията на най-горещите, въпреки че температурата на топене при тях е по-долу. Това позволява използването им в домашни условия. За епилация на подмишниците много използват гранули восък, но ако той все пак няма да дойде, използвайте восък в касети и бандажную техника.

Видео

Опитен майстор разказва за прилагането на филмовата техника за епилация . Няколко примера за проведената процедура показват ефективността и безопасността на този метод.

Автор валяк споделя собствения си опит по провеждането на депилация с восък в домашни условия . Разказ за различните видове кола маска ще ви помогне да определите какъв е подходящ точно за вас.

Майсторски клас за премахване на нежелана растителност върху деликатни и чувствителни зони на кожата . Освен восък представени и други инструменти, които улесняват процеса на премахване и го правят по-малко болезнено.

А имате опит в използването на восък? Споделете надежден начин за депилация, ще сме ви благодарни.

Оценете статията