Маска за коса за една нощ: рецепти и препоръки

Не е нужно да се отнесе процедурата, маска за коса за една нощ се прави веднъж на 10 дни. Тази маска е подходяща за повечето typecasting коса, с изключение на сухо. Останалата част от същия типа тя осигурява храненето и растежа.

Маска за коса за една нощ: рецепти и препоръки Нощни маски за коса са едно от най-щадящи, и в същото време ефективните начини за връщане на косата здраве и добре поддържан външен вид. През нощта се случва процеса на регенерация, подобрява впитываемость на кожата и структурата на косъма, крушки са готови да приемат витамини и полезни вещества в пълен размер. Щадящими нощни маски са, защото в тях липсват агресивни компоненти, изискващи дългосрочна заличаване. Освен това, за удобство на подобен курс е налице — да се отпуснете, а косата може да бъде излекувана!

Правила за нанасяне на

Нощен маска за коса не се нуждае от някаква сериозна подготовка, но основни правила все пак трябва да се спазва.

  • Интернет е пълен с рецепти нощни маски, които могат да готвят, без да излизате от дома си, но не си струва да се доверите на всички ресурси подред. Трябва да прочетете внимателно предложен състав на маски. Сместа не трябва да съдържа сол, подправки, хляб и банани. Остри подправки и подправки, както и солени съставки могат просто да изгори къдрици, а хлебная плът и банан трудно се изтрива с косата си, тези съставки се допускат само в деня маскирани, ако приемем смывание през малък период от време.
  • Когато определен с рецепта, за да се избегне алергична реакция към състава, пробвайте го първо върху кожата на китката си , за това ще бъде достатъчно на половин час. Това е важен момент, тъй като маска ще бъде върху косата си за цяла нощ, не е необходимо да рискувам тяхното здраве.

Маска за коса за една нощ: рецепти и препоръки

  • Преди да нанесете на косата трябва да се мият, но невлажными. Не си лягам веднага след нанасяне, да се отцеди излишно мазнини и течности, това ще ви отнеме 30 минути време.
  • Прочешите и утеплите къдрици с помощта на шапка за душ и шал.
  • За дългосрочна заличаване от състава на интересите не само на водата, ви очакват още по-добър резултат, ако използвате за тази цел, билков бульон. Подходящ варен невен, репей или лайка.
  • Не е нужно да се отнесе процедурата, маска за коса за една нощ се прави веднъж на 10 дни.

Маска за коса за една нощ: рецепти и препоръки

Рецепти за маски

Рецепта 1. Яйце и мед

Маска за коса за една нощ: рецепти и препоръки Отделно яйчен жълтък, разбийте го и го съединете с течен мед, достатъчно ще е 2 супени лъжици. Тази маска е подходяща за повечето typecasting коса, с изключение на сухо. Останалата част от същия типа тя осигурява храненето и растежа.

Рецепта 2. Маска за придаване на обем

За да добавите прядям липсващият обем, смес от няколко вида масла. 2 супени лъжици репейного масло се смесват с лъжица масло от роза, жожоба и бадем. Не трябва да използвате тази рецепта за чувствителни към прекомерно омазняване на косата.

Маска за коса за една нощ: рецепти и препоръки

Рецепта 3. Кефирная маска

Маска за коса за една нощ: рецепти и препоръки Маската съдържа само една съставка, но е много полезен и богат на необходимите за растежа направления вещества. Отопление локонам ще донесе домашно кисело мляко. Леко загрейте продукт и се разпределя по цялата космения структура.

Рецепта 4. Желатиновая маска

Се разтваря в студена вода една супена лъжица желатин, чрез 30 минути комбинирайте го с балсам за коса. Нанасяйте само в направления, като се избягва попадане на участъци от кожата на главата. По този начин, косата ще получат невероятен блясък и еластичност.

Маска за коса за една нощ: рецепти и препоръки

Рецепта 5. С кокосово масло

Маска за коса за една нощ: рецепти и препоръкиСтрува ви предупредя, че обладательницам мастни направления, по-добре търси друга рецепта. В останалите случаи, този инструмент ще доведе до цяла гама от положителни влияния на косата: растеж, блясък и здравословно състояние. За да получите всичко това, трябва просто да се нанесе в нощта на кокосово масло, разпространяване на неговата пълна дължина на косъма, като се обръща специално внимание на кончикам (кокосово масло е отлично премахва проблема сечение).

Рецепта 6. Срещу разцепени крайща

За премахване на напречното сечение на краищата използвайте следния състав: малко количество масло от сусам (доста 30 мл) смесете с една супена лъжица смлян джинджифил. Тази маска е предназначена изключително за обработка на върха на косата.

Маска за коса за една нощ: рецепти и препоръки

Тези малки трикове, за да не обременят вас, тъй като не изискват прилагането на специални усилия, но в крайна сметка вие ще получите тези направления, за които сте мечтали!

 

Подобни статии