Съвременните видове боядисване на коса

Съвременните видове боядисване на коса. Автор: Автор | 25. 04. 2018. Този вид оцветяване е разновидност на трафаретного. В процеса на работа, като всяка от отделните зони на космения покривка се оцвети в отделните цветове.

Доста често много жени няма да имат време или средства за качествено боядисване на косата си. В този случай те трябва да разчитат на себе си. На първо рафтовете можем да видим стотици различни марки бои за коса, които неуморно се конкурират помежду си за взискателните клиенти с помощта на уникални начини за нанасяне на цвят. Как да се постигне перфектен цвят на косата в домашни условия ?

Преди оцветяването

Много жени са свикнали измиване на косата с шампоан преди боядисване. За съжаление, те правят една от най-големите грешки. Преди оцветяването на косата трябва да се оставя мазни в рамките на, като най-малко преди четири дни. Мастните жлези произвеждат мазнина, която предпазва косата от увреждане. Вымывая на косата си, преди оцветяването, нарушен естествен слой на кожата.

Съвременните видове боядисване на коса

Преди да започнете боядисване, уверете се, че избраната от вас продукти съответстват на типа и оттенку косата. цвят. Опитайте се да боядисате най-малък и незабележим участък и вижте как този цвят контакт косата.

Ако погрешно изберете боя, това може да доведе до нехорошим резултати, които ще бъдат видими от другите. За да се постигне най-добър ефект, е важно да има всички необходими инструменти. Основните от тях е пискюл за нанасяне на боя, както и капацитетът, в която тя ще се съхранява.

Разбира се, самостоятелно оцветяване на косата има определени предимства. Въпреки това, не трябва да забравяме за недостатъци. Ако не искате да рискувате, тогава по-добре да отидете в салон за красота , където опитни специалисти ще ви накарат да всичко е на високо ниво. Се възползвате от московския салон винаги Можете записване в сайта .

3 д боядисване

Ефект на 3D дава възможност да се направи специален и лъскав цвят. Тази боя може да привлече вниманието на хората. Тя позволява създаването на многообразните и уникални цветови решения с ефекта от промени в обема на косата. След 3 D боядисване, всички цветове започват да помежду си се преливат и създават уникален начин.

Трафаретное оцветяване

Съвременните видове боядисване на коса

Този начин включва поставянето на ярки цветове и рисунки. Тъй като той привлича към себе си общественото внимание, с помощта на много от младите искат да се открояват сред околните хора. Изпълнението на тази работа трябва да се направи само високо специализирани майстори. При тази боя не е достатъчно ще бъде просто да вземете желаната фигура. Трябва умело да се направи шаблон и след това леко и красиво да нанесе изображение.

Такова оцветяване е подходящ далеч не всички жени. Струва си да се направи само на онези от тях, които е гъста и гладка коса. Рисунки, които по такъв начин се нанася върху косата, стоя около 1 месец. Нататък може да се извърши корекция: прическа и допълнително боядисване. В зависимост от желанията на клиента, рисунки, направени по шаблон, могат да имат различна форма. Най-често те се правят вертикални, хоризонтални, под формата на вълнообразни линии и зигзаги. При това, те винаги предполагат по-ярки и сочни нюанси.

Блок оцветяване

Този вид оцветяване е разновидност на трафаретного. В процеса на работа, като всяка от отделните зони на космения покривка се оцвети в отделните цветове. Тази процедура се извършва с помощта на гребен и четка за нанасяне на боя. С помощта на този метод за боядисване на коса, може да се разделят на зони на главата, на отделни тонове и рисунки. Някои предпочитат да изпълнява оцветяване в шахматна дъска модел.

Каквото и вид оцветяване не сте предпочели за косата си, винаги трябва да се вземе предвид степента на квалификация на съветника, защото именно от това зависи качеството на свършената работа.