Червено мелирование на косата. Модерни червени кичури в косата

Технология на такова оцветяване направления дойде от Съединените Щати. Американското или червено мелирование е създаден за обладательниц тъмни или тъмно-русых цветове на косата.

21 Септември 2015 admin Мнения: 7922

Момичетата искат да изглеждат стилно и привлекателно във всяка възраст, така че много се решават на отчаяни решения — необичайна прическа или светъл цвят на косата. Но може да не отиват в крайности, а просто да използвате червено мелирование.

Комбинация

Естествено класическото съчетание на червения цвят с черен. Червеният цвят — това е цветът на страстта и любовта. Нюанси на червено голямо разнообразие: роза, червено, бордо, алое и вино, вино и други.

Само мелирование специалистите препоръчват да се провежда в салони за красота, където професионалисти, бързо, ясно и без да навреди на косата провеждат процедура мелирования. Технология на такова оцветяване направления дойде от Съединените Щати. Американското или червено мелирование е създаден за обладательниц тъмни или тъмно-русых цветове на косата. С прости, но ефектни техника на боядисване е била посрещната бурно овациями на прекрасната половина на човечеството.

Оцветяване на дома

Червено мелирование на косата. Модерни червени кичури в косата

Червено мелирование — това е микс техники за боядисване, отличителна черта на които е прилагането на цветови нюанси и всъщност метод за нанасяне на цвят. Приликата им е в способността създаде завладяващ блясък на прядях. В класическия вариант вземат участие не повече от два нюанса, а в червено в косата започват да играят цвят, прическа се превръща в обем и по-ярка, начин на придобиване на изразителността и уникалност.

Такава техника не се ограничава себе си определени числова еквивалентен. Колкото по-различни цветове, като по эффектнее вид на косата.

Видове:

  • калифорния;
  • алое;
  • „лудост“ на цветовете.

Калифорния

Червено мелирование на косата. Модерни червени кичури в косата

Тази техника е много сходна по външен вид с още един модерен оцветяване — брондированием. Преустроена ефект выгоревших в слънчев ден за коса, които са боядисани чрез стрии (градиентной): в корените тъмна коса постепенно преминаване към осветленным кончикам.

Оцветяване къдрици минава без използване на приевшейся фолио и имат една точка на контакт с останалата дължина на косата. Това се прави, за да е цвят равномерно, плавно преминаващ в други нюанси. За разлика от другите техники на лакиране-американски калифорния може да се прилага и към светла коса.

Калифорния мелирование

"Алое"

Първоначално техника Америка се нарича „червено“ с оглед на факта, че се използват оранжеви и червени на цвят палитра. При пресъздаване на червени мелированных направления, оцветяване минава по примера на класиката, но высветление се случва за определен интервал от време. След всички манипулации се случва однотонное тониране. Къдрици стават разноцветни, благодарение на разликата във времето, когато се прилага оцветяване вещества.

"ЛУД"

Хора, на които просто не може да излезе без внимание, екстравагантни, креативни дами прибягват до начина, по който мелирования Crazy Colors. Се взема отделен кичур и выкрашивается обикновен начин, това, което се случва цвят в ярки нюанси: роза, виолетки, зелени. Направления по правилата выкрашиваются по контура на лицето.

Смесват могат да бъдат не само свързани с нюанси, но и доста екстравагантни. Например със зелено, бяло, синьо и дори жълто.

Технология за създаване на мелирования-американски

Червено мелирование на косата. Модерни червени кичури в косата

Само четири нюанса подобни родству и се нанася върху къдрици последователно. Тук вече се прилага фолио, която обикновено има различни цветове. Дано капитанът не се бърка в цветовата гама.

Оцветяване на:

  1. Етап първи — нанася основния цвят на затылочную част и се затваря с фолио определен цвят. Отделя се най-долната част на времеви зони и се прилага основният вариант на тон и също закутывается в алуминиево фолио. Същата процедура се прави и с друга част на виска. Последователно се отделят направления на виске една за друга и се покриват багрила, примесени с основния цвят. Отново се затварят разноцветни парчета фолио.
  2. Нанесени всички багрила един път и след това се повтаря реда на приоритетите, фолио, поставя под наклон и движение оцветяване върви към върха.
  3. При достигане на върха, се премества на друга височную част и се повтарят стъпки. В края на оцветяване на страничните зони са оцветени кичура първо на една част темечка, се прилага цялата палитра, започва с основното. Движението идва от областта на лицето до върха. Засекается време, след което последователно се повдига фолио, като се започне с най-тъмен цвят и се отмива боя с прядок.
  4. След всичко ополаскиваются косата средство за защита цвят.

Обаче за това да се scarlet направления регистриран на черна коса трябва да высветлить бъдещите червени къдрици. Иначе никакъв резултат няма и време с финанси ще бъдат напразни. Благодарение на боядисване в такива нюанси внася особен жар на всекидневния и приевшийся цвят. Струва си да се забравя, че за разлика от черен и бял цвят, алое мелирование има една неприятна особеност. Много бързо се отмива. При упадък вариант цвят се получава червено.

Всяко оцветяване, независимо дали мелирование или премахване на коса в тон винаги развалят косата. При липсата на опит в домашни условия не може да извършват тези видове процедури. В противен случай може да бъде вариант на остригания порченных на косата.

След като шоурум с новата модна прическа е препоръчително веднага да отидете в магазина и да си купите специални шампоани и балсами-ополаскиватели за крашеных на косата. По този начин ще се случи грим, коса и едновременно запазване на цветовете.

Хареса статията? Сподели с приятели: