Училищните дъвка със собствените си ръце

Този майсторски клас за начинаещи, напълно завършен. По същия начин, може да декоративни шипове за коса или дъвка. направете първите три лъч на косата, изземването от лицето, спомагателни направления и започваме да тъкат училище дъвка със собствените си ръце от дискриминация.

Този майсторски клас за начинаещи, напълно завършен. По същия начин, може да декоративни шипове за коса или дъвка. направете първите три лъч на косата, изземването от лицето, спомагателни направления и започваме да тъкат училище дъвка със собствените си ръце от дискриминация.

В последно време, за да станат популярни, да правят със собствените си ръце щипки за коса на ленти, а така също и венците и заплетать опашка с панделки. В такъв рукоделии, помага техника цумами канзаши от сатен лента. Нашия майсторски клас, както и видео уроци, ще са посветени на създаването на украшения за коса в стил цумами канзаши.

Правим заколку от ленти

Нашият майстор-клас а ние ще започнем със създаването на канзаши щипки за начинаещи. За да направите това, имаме нужда от такова оборудване, а именно:

 • отрезы сатен ленти, може и репсовых ленти, оранжев и бял цвят;
 • декоративен материал под формата на контакти и черни мъниста;
 • ножица;
 • текстилна лепило;
 • огън свещи или запалки;
 • проста шнола.

Схемата на създаване на щипки за коса е проста. Вземете лентата и я поставете върху тях за маркиране прост молив, с размери 5 на 5, в размер на 16 неща. Тази процедура, ние извършваме и с бяла лента. Нарежете всичко на квадрати и изплакнете с огъня на свещ или запалки, за да конци не расползались, и може да се правят цумами канзаши. Вижте на снимката, ето, че у вас трябва да има.

Училищните дъвка със собствените си ръце Училищните дъвка със собствените си ръце

За такава фиби, ние ще направим заострени венчелистчета. Тази техника е много разпространена и видео, в необятността на интернет, можете лесно да го намери.

Покрит двоен листенце, ще направим оранжев цвят, вътре в нея, ще бъде бял на цвят. Вземете оранжев квадрат и сгънете го диагонално, после още една дъвка разочек и изплакнете огън ъгъл. Бяла детайла, и сгънете го диагонално, само три пъти. Вижте снимки на това, което се случва.

Поставете бяла прибиране на orange и да се листенце. Премахнете край и излишните материали и опалите в пламъци. У нас трябва да има 16 такива елементи.

За украса на щипки за коса, ни трябват още няколко парчета прости еднослоен заготовки. Направете от преди бутона лента, точно със същите действия, които направихме по-горе.

Училищните дъвка със собствените си ръцеПрости остри листенца, които се правят по същия начин, както и двуслойни. Не се повтаря, за да не се губи време. Този процес може да гледате видео или снимки в текста.

Училищните дъвка със собствените си ръцеНие трябва да дванадесет парчета, тези парчета.

Нашия майсторски клас продължава и ние започваме да се направи със собствените си ръце, по-голямата част от фиба за коса. Изрязани от плътен картон кръг с диаметър 3,5 см и поставили върху нея лента. В края, трябва да се образува, тук такъв елемент.

Училищните дъвка със собствените си ръцеСега преминаваме към сместа всички елементи заедно. Приемайте двойна остри листенца, и разпределени ги с лепило, приделываем на кръгла основа. Правим това, в кръг. Правете тази технология, ясно се по ръба, приделывая плътно всички листенца. Така трябва да бъде първият етап на цвете, както е показано на снимката.

На следващо място, трябва да изрежете още един кръг, с диаметър 2,5 см и също лепило атлас. След това, в кръг, приклеиваем прости листа. В края, при вас трябва да се окаже такава сеч в техниката цумами канзаши, със собствените си ръце.

Това малко цвете, трябва пух лепило с грешен страна и внимателно, придържайки се до голяма пъпка.

Училищните дъвка със собствените си ръце Училищните дъвка със собствените си ръце

Нашият майстор-клас, е към своя край, остава само да украсят цвете. За да направите това, имаме нужда от контакт с черна бусинкой.

Училищните дъвка със собствените си ръцеКапните една капка лепило на контакт, а след това на бусину, вклейте този декор в центъра на цветето и натиснете с пръст. Вижте каква цумами канзаши, при нас се получи.

Училищните дъвка със собствените си ръцеСега вземете една проста заколку, раци или дъвка, която ще приделывать цвете.

Лепило парцел в заколку или раци, и натиснете към него цвете, провеждане го малко с пръсти, за втвърдяване.

На готовия аксесоар, разбрызгайте малко лак за коса.

Този майсторски клас за начинаещи, напълно завършен. По същия начин, може да декоративни шипове за коса или дъвка. Надяваме се, че нашите видео уроци, ще ви донесе полза и сте в състояние да създадат нови бижута за коса със собствените си ръце.

Дъвка канзаши за коса

Такъв интересен мастър клас, ще е посветен на създаването на дъвка в техниката цумами канзаши за коса. За това, да ни бъде полезен за ето тези материали:

 • тясна синя и синя лента. За употреба, е по-добре да се вземе сатен ленти, но може да се направи дъвка от репсовых ленти;
 • ножица;
 • свещ или запалка;
 • текстилна лепило;
 • отрез сатенена тъкан;
 • кристали;
 • обикновена дъвка или раци.

Тези резиночки, ние ще направим два цвята. За да направите това, вземете синята и синя лента. Една дължина от два метра, а втората, с дължина един метър. Синьо материал, нарязани на отрезы по осем сантиметра, а синьо материал, на интервали от по седем сантиметра.

Училищните дъвка със собствените си ръце Училищните дъвка със собствените си ръце

Всеки капак, сгънете го на половина по такъв начин, че да се получи нахлест и изплакнете с огън.

Училищните дъвка със собствените си ръцеОт парче плат, трябва да се намали кръг, с диаметър 2,5 см и го залейте с огън. След това, започваме да бъдат залепени на детайла, симетрично един на друг.

От първия до третия ешелон, цвят на листенце ще бъде синьо. Следващите две нива, вие трябва да създадете синия цвят. Най-горните елементи, подрежьте, за да може те да стават по-къси.

Училищните дъвка със собствените си ръцеВ средата на нашето цвете цумами канзаши, което сме направили напълно със собствените си ръце, приклеиваем красива стразу, по форма, напоминающую сърцето.

Училищните дъвка със собствените си ръцеС грешен страна, приделываем проста дъвка за или раци, закупени в магазина, за малко пари. Преди това направете за нея малка планина.

Училищните дъвка със собствените си ръце Училищните дъвка със собствените си ръце

Нашият не е сложен и майсторски клас за създаване на дъвка, завършен. Да се надяваме, че такива уроци за начинаещи, посветени на техниката на канзаши, ви впечатлили. Същия начин, се използва за декоративни шипове. Подробно видео, можете да видите в нашия портал.

Майсторски клас вплетения лента в плитка

Още от древни времена, лъскава и красива коса, разчитаме като знак за красота при жените. А косата си с лента смята за символ на непорочност и мъдрост. Ако косата ти спретнат и блестят по този начин, ти си прекрасна домакиня.

В днешно време, пигтейли с панделки, не са загубили своята уникалност. Както и обратното, придобили много почитатели. Като вплести панделка в косата си, задава си въпроса всеки представител на нежния пол, когато става празник или просто, за да работят.

Нашите уроци, ще ви помогне да овладеете умението заплитане на плитки с панделки.

Коси, с вплетением сатен ленти, правят жената по-загадъчна и нежна. Особено интересно е, изглежда лента на тъмни и дълги косите си. Ако под ръка, не е подходяща лента, можете да създадете със собствените си ръце, темата с бусами. Такъв аксесоар, ще се превърне в обикновена прическа за една вечер вариант.

Училищните дъвка със собствените си ръцеПодгответе всички необходими материали за създаване на красиви прически, като например:

 • гребен;
 • лента от сатен;
 • раци и шипове;
 • декоративен материал за коса, например цвете цумами канзаши.

Можете да поставите лента в проста косичку. Ако искате да създадете лък в края, тогава вземете материал, по-голяма дължина. Така че, започнете нашите уроци:

 • добре срешете косата и направете ластика на опашката;
 • на дъвка завържете лентата, която е спрячет я под себе си. В резултат на ръба на лентата трябва да бъде с еднаква дължина;
 • разделете косата си на три греда, а изключително направление свържете с панделка. След това, плетите косичку, както винаги;
 • за завършване на такава работа, вратовръзка гума, а върху него направете лък.

Такава прическа за коса като коса с панделка, могат да тъкат не само в задната част на главата, но и от двете страни или на темето. Ако носителка на много дълга коса, заплетите плитка около главата си, обезпечаване с помощта на тик-так.

Училищните дъвка със собствените си ръцеСега, нека да сплетем френската плитка за начинаещи, също украсена панделки. Започваме уроци:

 • срешете косата и направете гладка раздяла. Заплетите плитка от едната страна, а след това с друг;
 • направете първите три лъч на косата, изземването от лицето, спомагателни направления и започваме да тъкат училище дъвка със собствените си ръце френската косичку. Когато си ширити, ще достигне шията, го фиби. От друга страна, правят едни и същи действия;
 • свържете шиш заедно и украсете с панделка. След това, започвайте тъкане на прост коси, с панделка.

Нашият прекрасен майстор-клас а, напълно завършена, с помощта на вашата фантазия, можете да плете красиви плитки, де ги панделки на вашата преценка. Интересно видео как се плете плитки с панделки, можете да видите на нашия сайт или в откритите пространства на интернет.

Видео: Шнола канзаши със собствените си ръце


Източник:

Препоръчваме ви да погледнете още:

Видео: Как да се направят УЧИЛИЩНИТЕ СЪОТВЕТСТВИЕ със собствените си ръце! Дъвка канзаши Рокля с бродерия в контактУчилищните дъвка със собствените си ръце Училищните дъвка със собствените си ръце Училищните дъвка със собствените си ръце Училищните дъвка със собствените си ръце

ШОКИРАЩИ НОВИНИ